Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 3 oktober 2011

650.000 ouderen kunnen het hoofd niet boven water houden

Afgelopen zaterdag in Kotskamerbreed aandacht voor de 650.000 ouderen, die het hoofd niet boven water kunnen houden. De VVD'er 'Horst Wessel' van Baalen, vindt dat 'er goed rekening moet worden gehouden met ouderen'. Maarrrrr, iedereen moet nu eenmaal inleveren en als ouderen het wat minder hebben, moeten we kijken of ze geen geld op de bank hebben............ Maar nogmaals, iedereen moet inleveren en het terugdraaien van de villabelasting is een goede zaak, aldus deze billy turf van de VVD.
Als je denkt dat de schofterige uitspraken van van Baalen wel hun toppunt bereikt hebben, weet deze smerige klootzak je altijd weer te verrassen.
PvdA zak Plasterk was ook aanwezig en op de suggestie, dat de PvdA zitting zou kunnen nemen in het kabinet, als de samenwerking met de PVV wordt opgezegd, zei deze: "wij gaan verdere bezuinigingen niet steunen". De klootzak, de PvdA had niet 1 maatregel van dit door fascisten geregisseerde kabinet moeten steunen, Plasterk wil nog wel kwijt, dat dit kabinet er nooit had moeten komen en als we de kans krijgen sturen we het naar huis. Nou dat hebben we gemerkt Plasterk, jezus wat een lul!
Toevallig werd vorige week ook bekend, dat er veel meer mensen zijn, die hun zorgverzekering niet kunnen betalen. Verder groeit de klantenkring van de voedselbanken dagelijks.....

En de PVV? U weet wel de fascisten, die het zo opnemen voor de ouderen, deze beweging is doodstil, dat heeft alles te maken met de oude politiek waar deze partij zich van bedient: compromissen sluiten....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten