Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 22 oktober 2011

Khadaffi, de moord en de reactie van een paar politici

Nieuwsuur, verheugd over de bloedige foto's die zij nu frank en vrij kunnen tonen, vroegen de kakelende VVD 'crisisbeheerser' en met toestemming van de PVV, ministertje spelende Rosenthal afgelopen donderdag om een reactie op de dood van Khadaffi. Het Mossad en CIA schoothondje zei voldaan te zijn over de dood van Khadaffi, voldaan daar Khadaffi nu geen getuigenis meer kan doen van alle smerige dealtjes met westerse regeringen, denk ik dan. Vervolgens legt de 'crisisbeheerser' omslachtig uit, dat de NAVO wel, niet en weet niet, een rol heeft gespeeld in de dood van Khadaffi.

Eén van de vuilste CDA ventjes, de Hoop Scheffer, zei de dood van Khadaffi geweldig te vinden. Ook bij hem zal de band Khadaffi en westerse overheden meespelen, als er één CDA hufter goed is in gore spelletjes, dan is dat de Hoop Scheffer wel.

Tot slot zei de rode kneus Roemer van de SP gisteren bij Pauw&Witteman, dat hij de moord op Khadaffi wel begrijpt.
Dat is een veel gehoord argument op deze moord (ook van andere politici). Impliciet zeggen deze mensen dus, dat vergelding een bijna legitiem middel is. Dus in een aantal gevallen is moord, verkrachting en marteling te begrijpen en dat anno 2011, triest, heel triest. Beschaving, welke beschaving?

En hoe gaat het nu verder met Libië, met de welstand van de bevolking, het onderwijs en de gezondheidszorg, die op redelijk niveau waren? Aan het hoofd van de opstandelingen een sharia 'geleerde' en een daadwerkelijke sharia wetgeving, dat belooft niet veel goeds....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten