Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 16 oktober 2011

Donner en de Onderzoeksraad voor Veiligheid

De gereformeerde CDA kakzever Donner, die mede verantwoordelijk is voor de dood van 11 mensen (Schipholbrand), laat de Onderzoeksraad voort Veiligheid een onderzoek doen naar de veiligheid van overheidswebsites.

Deze rechtse hufter kan beter een onderzoek laten instellen naar het massale schending van de privacywetgeving door diezelfde overheid. Nu blijkt, dat het virus waarmee de Duitse overheid in computers van burgers kan zien, ook door Nederland wordt gebruikt om waarschijnlijk op grote schaal computers van Nederlanders door te ploegen.

'Waarschijnlijk op grote schaal': zoals de overheid dat al decennia lang doet met het afluisteren van telefoongesprekken, naar verhouding gebeurt dat hier meer dan waar ook ter wereld.

Donner, veiligheid en privacy vormen een onmogelijke combinatie, dat heeft het verleden ons wel geleerd, de woorden privacy en veiligheid hebben bij Donner een heel andere betekenis, dan ze gangbaar hebben.

Op 2 juni 2020 de tekst enigszins meer leesbaar gemaakt en het woord Schipholbrand toegevoegd, zonder dat de strekking is veranderd, ook het label 'overheidswebsites', veranderd in het kortere 'overheidssites' (zie de labels, direct onder dit bericht).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten