Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 9 oktober 2011

Schippers en de geestelijke gezondheidszorg 3

Deze week maakte de GGZ Expertgroep bekend, dat de bezuinigingen op de Geestelijke Gezondheidszorg de veiligheid (en gezondheid) van mensen, die op die zorg zijn aangewezen plus de algemene 'gevoelde' veiligheid (het stokpaardje van de VVD boerenlul Opstelten), ernstig te lijden zullen hebben. Volgens de Expertgroep, zal dit veel meer inzet van de politie eisen. Kortom een meer dan achterlijke bezuiniging, die de maatschappij uiteindelijk veel meer zal gaan kosten, zelfs meer dan het huidige budget.
De rechtse VVD knuppelkut Schippers, die (net als de fascisten van de PVV) verantwoordelijk is voor deze bezuiniging, liet deze week weten, dat zij eigenlijk totaal geen geloof heeft in psychiatrie en ziekten van de geest in het algemeen (al verdienen haar vrinden in de farmaceutische industrie zich blauw aan deze ziekten). Laten we hopen, dat Schippers heel snel een flinke geestelijke stoornis oploopt, die het functioneren totaal onmogelijk maakt, ik weet dat ze nu al knettergek is, maar helaas maakt dat haar werk in dit kutkabinet niet onmogelijk, zoals we helaas telkens weer moeten opmerken.

De kwalijke rol van de PVV blijkt ook weer in dit dossier, tamboereren op de veiligheid tot ze er bij neerdonderen en als het er op aankomt zoals bij deze bezuiniging, zijn ze 'even' niet thuis voor Henk en Ingrid. Natuurlijk heeft dat weer alles te maken met de oude politiek die de PVV nu omarmt: compromissen sluiten! Of vindt de valswitte aarsmade Wilders psychiatrie een linkse hobby?

Zie ook mijn berichten van 28 juni en 30 juni 2011:
http://deazijnpisser.blogspot.com/2011/06/schippers-en-de-geestelijke.html

http://deazijnpisser.blogspot.com/2011/06/schippers-en-de-geestelijke_30.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten