Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 8 oktober 2011

Sap over Afghanistan en sociale hervormingen

'GroenLinks' huppeltrut Sap was vanmorgen te beluisteren bij Kotskamerbreed (radio1 van 11.00-12.00u.), o.a. kwam Afghanistan aan bod. Op een héééél interessante manier zegt Sap, dat het werk nog lang niet klaar is in Afghanistan, de voorzitter van GroenLinks AsgrauwRechts durft Afghanistan te vergelijken met Bosnië!?!! Nog steeds durft ze haar voorbehoud en instemming met de Kunduz-missie te verdedigen. "GroenLinks heeft haar nek uitgestoken" en: "niets doen is geen optie", waar ze aan toevoegt dat niet alles zo gaat als je zou wensen, is logisch. Sap vervolgt met de verdediging van het GL standpunt, dat wanneer de doelen niet bereikt worden er wat haar betreft de stekker uitgaat, maar schieten is normaal voor de politie, als er maar geen offensieve acties worden ondernomen door de door ons op te leiden agenten. Sap is trots op het aantal weken training die Nederland gaat geven t.o.v. de 6 weken in NATO verband. Alsof je in een maand of 3 analfabeten kan opleiden tot politieagenten, die dan ook nog eens alles over mensenrechten moeten leren. Sap, het is oorlog in Afghanistan; dit is toch godverdomme niet te geloven, jezus wat een paardenkut!

Over de Nederlandse politiek, noemt ze wel 3 keer de progressieve agenda en sociale hervormingen. Als opvolgster van Halsema is zij met haar partij voor flexwerken, het ontslagrecht (dat al geen reet meer voorstelt) afschaffen en logisch vervolg geen vaste aanstellingen meer, dus eigenlijk moet iedereen ZZP'er worden, u weet wel mensen die voor 90% gedwongen zelfstandig moeten worden, tegen een aanzienlijk lagere vergoeding met een totale afschaffing van de Arbowet en zaken als pensioenopbouw. En dan komt het: ze wil wel meer rechten voor ZZP'ers!?!

Natuurlijk wil Sap in het kader van de crisis samenwerken met het door fascisten geregisseerde kabinet, als er maar aandacht is voor de kanttekeningen van GL. Nou dat heeft jou veel opgeleverd, achterlijke idioot! GroenLinks? Een yuppenpartij, o.a. gevuld met oud-hippies en punkers die hun idealen aan de wilgen hebben gehangen voor een lekkere zak geld.

PvdA hufter Berman was ook aanwezig, natuurlijk verdedigde hij de samenwerking met het kabinet Wilders, door te wijzen op het pensioenakkoord, dat is dan ook een waanzinnig succes.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten