Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 19 oktober 2011

Bouwend Nederland controleert de infrastructuur

De georganiseerde misdaad organisatie Bouwend Nederland, maakte vorige week vrijdag bekend, dat zij een onderzoek hebben gedaan naar de lokale en provinciale wegen. Natuurlijk komen die slecht uit het onderzoek van de bouwmaffia, deze lieden verdienen zich scheel aan de aanleg van nieuwe wegen en de verbreding van de bestaande, inclusief alle belastingvoordelen die hen door de staat worden toebedeeld, maar het is natuurlijk nooit genoeg. Leuk detail in deze is het feit, dat veel schade aan wegen wordt veroorzaakt door......., juist, Bouwend Nederland! Sinds wanneer controleert een bedrijfstak de overheid in dit land, of zien deze maffiosi zichzelf als klokkenluiders? Wat zij zelf met klokkenluiders doen is intussen wel algemeen bekend.

Het zou beter zijn als Bouwend Nederland de huizen en andere gebouwen, die zij hebben neergezet, te controleren op gebreken, zodat er geen balkons van huizen donderen, of gebouwen en huizen, die na 1 jaar al verzakken. Als Bouwend Nederland de overheid al wil manen, kunnen ze beter pleiten voor een kwaliteitsverbetering en uitbreiding van Bouw en Woningtoezicht (en dan niet met vriendjes op de strategische plekken in die organisatie).

Dezelfde week was de capo di tutti capi van Bouwend Nederland, het vuile CDA ventje Brinkman te gast bij de VPRO op radio1 (11 oktober). Ongestoord mocht deze smeerlap zijn leugens en verlakkende  praatjes de ether ingooien, het makke schaap dat presenteerde kon of mocht geen kritische vragen stellen. De schoft durfde zelfs een grote bek over asielzoekers op te zetten, terwijl zijn Bouwend Nederland gebruik maakt van illegale arbeid, uitbuiting en volkomen ontoereikende huisvesting voor deze arbeiders. En dat krijg je natuurlijk, met die trotse VOC mentaliteit van het CDA. Met Brinkman in de 1ste Kamer heeft de bouwmaffia ook daar de macht verstevigd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten