Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 26 oktober 2011

De CDA rentmeesters van god en de richting

het CDA houdt dit weekeinde een congres, waar men de richting van de partij wil gaan bepalen. De voorzitter van de partij, de dominee huppeltrut Peetoom liet afgelopen maandag bij de EO op radio1 (na 14.00u.) weten dat het CDA op de goede weg is met de koers, die de partij volgt. Dit antwoordde zij op de vraag, of het CDA niet 'wat meer' een sociaal christelijke weg zou moeten volgen. Nou dat hebben we gemerkt, achterlijke idioot, zie Bleker met de definitieve vernieling van de natuur, de manier waarop hij en de rest van god's rentmeesters omgaan met dieren in dit land. Verhagen die de grote bedrijven alle ruimte geeft, en 20.000 brievenbusmaatschappijen hier de belasting laat ontduiken en zelfs arme landen uit laat zuigen met Nederlandse verdragen in de hand en bovendien generaties tot ver in de toekomst met nog meer kernafval en straling wil opschepen. De Limburgse sjoemelende leugenaar Leers, die vandaag weer eens heel vroom laat weten dat Mauro echt naar huis moet, die kinderen als het uitkomt laat vastzetten, omdat hun ouders 'illegaal' zijn. Donner, de CDA minister, die op moest stappen vanwege de medeverantwoordelijkheid voor 11 doden, die nu vrolijk de zwaksten zelfs de neus niet meer boven water wil laten houden, gehandicapten uitkleedt en ouderen nog verder laat wegrotten. Voorbeelden te over, voor nu laat ik het bij deze drie minkukels.
Een echt christelijke koers mevrouw Peetoom, waanzinnig zou ik zeggen, om met nog een sjoemelaar van uw partij te spreken, het huftertje Eurlings. Dan spreek ik niet eens over het feit, dat het CDA de fascisten van de PVV 'regeringsklaar' heeft gemaakt en zich zelfs laten 'piepelen' door deze beweging

Lebbis zei het gisteravond bij Pauw&Witteman, toen hij het over Leers had,op de juiste manier: een bewindspersoon die de bijbel en de 10 geboden kent, en dan op zo'n manier met asielzoekers omgaat. (de moeite waard om terug te zien, ook de opmerkingen van Lebbis over het kapitalisme en dan m.n. zijn opmerkingen over het inkomen van Bill Gates en Steve Jobs).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten