Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 20 oktober 2011

Buitenhof vond weer een zwaargewicht

Zondag was er weer een 'Nederlands zwaargewicht' te zien in Buitenhof. Het ging dit keer om Hollands VVD glorie Witteveen. Deze flapdrol is pleitbezorger van het soefisme, een levensleer, die mits goed gebracht, zelfs de grootste egoïst als een beminnelijk persoon neerzet. Witteveen, oud IMF roverhoofdman met een giga aantal commissariaten, waaronder die in het bankwezen, wordt dus door Buitenhof neergezet als een orakel, dat vooral geraadpleegd dient te worden. Witteveen, de hufter, die aan de wieg stond van de huidige crisis, die nu zo ongeveer de hele wereld raakt.
De redactie van Buitenhof vergeet even, dat de gemiddelde burger met meer dan 2 hersencellen, totaal geen vertrouwen meer heeft in figuren, die internationaal 'hun sporen hebben verdiend'.
De oude VVD lul pleit voor een machtiger IMF, daarmee aangevend, dat ook hij voor bestrijding van de gevolgen van mismanagement en beursspeculatie is, maar niets aan de oorzaak zelf wil doen: het aanpakken van banken, verzekeringsmaatschappijen, pensioenfondsen en vooral beursspeculanten.
Witteveen constateert wel, dat China de koers van de yuan kunstmatig laag houdt, maar de zak heeft het niet over het tegen beter weten in, hoog houden van de euro koers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten