Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 4 oktober 2011

Het geouwehoer van en over Ploemen

Ploemen legt haar functie neer als voorzitter van de PvdA, volgens haar is Cohen onzichtbaar als oppositieleider. Het geouwehoer op de radio vandaag is om schijtziek van te worden. Ploemen had zelf als voorzitter, tegen elke samenwerking met het door fascisten geregisseerde kabinet, moeten pleiten binnen de PvdA. In plaats daarvan laat Ploemen zich, samen met haar waardeloze 'socialistische partij', gijzelen door dit kutkabinet. Het argument: 'in deze financieel moeilijke tijden, moeten we wel samenwerken met dit kabinet', was het afgelopen jaar niet van de lucht. Daarbij voorbijgaand aan het feit, dat de VVD en het CDA, de PVV fascisten een flinke stap verder naar volledige regeringsmacht hebben geholpen, het gedrag van de PvdA heeft daar nog wat extra vaart achter gezet.
Cohen is wat mij betreft een waardeloze oude zak, die totaal ongeschikt is voor welke bestuursfunctie dan ook, hetzelfde geldt voor Ploemen, die het laatste jaar zelf meer onzichtbaar was, dan de nep-socialist Cohen.
Aan dit alles zit ook een positieve kant: de PvdA wordt langzaam maar zeker een marginale partij en dat is volkomen terecht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten