Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 28 oktober 2011

Mauro

Het CDA houdt morgen een congres, dat over de koers van de partij zou gaan. Intussen is de beslissing van de Limburgse sjoemelende CDA leugenaar Leers, om Mauro terug te sturen naar Angola, waarschijnlijk het hoofdonderwerp. Dit onderwerp heeft evenzeer met de koers van het CDA te maken, de C van christelijk kan, zo als nu weer blijkt bij de zaak Mauro, geschrapt worden. Ook de D kan allang op de schroothoop. Het doordrukken van het verdrag van Lissabon, was een paar jaar geleden al de zoveelste ondemocratisch genomen beslissing van de CDA blunderlul Balkenende, Donner wil de WOB zwaar beperken, nou niet bepaald een democratisch plan en zo zijn er nog wel een paar te bedenken.
Mauro moet terug, ondanks dat Buitenlandse Zaken, Nederlanders afraadt dat land te bezoeken. Maar regels zijn nu eenmaal regels en een befehl van de valswitte 'Obersturmbahnführer' Wilders aan Leers, blijft een befehl.
De ongelofelijke CDA huppelkut heeft intussen weer eens laten blijken geheel op haar plek te zijn bij het CDA, leugens, bedrog en volksverlakkerij. Gisteren liet zij via 'twitter' weten, dat het de schuld van de media is, dat Mauro terug moet; hoe fout moet je zijn om zo iets te zeggen?
Vanmorgen bij BNR tussen 11.00 en 11.30u. een CDA hopman in het Kamerleden debat, deze knuppellul vindt de beslissing van Leers een terechte, "regels zijn regels"..., hoewel hij het niet uitsluit, dat de beslissing van Leers onder druk van de PVV is genomen.
De immer achter zijn geslachtsdeel aanlopende SP'er van Bommel, zat weer eens helemaal fout met de argumenten, die hij aanhaalde voor het hier laten blijven van Mauro. Alvast zichzelf de mond snoerend voor volgende gevallen (en die zijn er meer dan voldoende), zei van Bommel, dat het op Mauro's leeftijd, moeilijk is je nog aan te kunnen passen in het Angola. Voorts zei de rode pimp dat Mauro door zijn opleiding in aanmerking komen voor kennis migratie, terwijl het nog helemaal niet duidelijk is, of Mauro inderdaad een bolleboos is. De lul had beter kunnen wijzen op het schenden van kinderrechten door deze uitzetting.
De pruttelende beerput van Nederland, Pownieuws (of news), tapte gisteravond weer eens lekker uit het bruine racistische vaatje: een lullekop vroeg Leers of hij 'het zielige negertje een zwembroek of slippertjes meegeeft' (naar Angola)......

Zie ook mijn bericht van gisteren:
http://deazijnpisser.blogspot.com/2011/10/de-cda-rentmeesters-van-god-en-de.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten