Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 25 oktober 2011

Timmermans en Bolkestein over Europa

Buitenhof had afgelopen zondag het vuile VVD orakel en EU kereltje Bolkestein en het PvdA kind Timmermans in de uitzending. Timmermans is dit jaar zo vaak in studio's te gast geweest, dat deze blunderende dombo zichzelf als 'eminence grise' ziet en om dat te benadrukken draagt hij voortaan een hippe bril. De 'heren' waren te gast om het over de EU crisis te hebben. Natuurlijk wijst slavenlonen promotor Bolkestein met z'n vieze vingers naar Zuid Europa, terwijl zijn vrinden in het bankwezen en andere financiële instellingen de crisis veroorzaakt hebben. Timmermans ziet de bui al hangen en zegt, dat 'wij' allemaal schuld hebben aan de crisis, al is het al door de 'flatscreens' in de huiskamers, die 'wij' volgens deze nitwit allemaal op onterecht verleend krediet hebben gekocht (jezus, wat een hopeloze gek).
De beide knuppels vergeten, dat de politiek één van de hoofdverantwoordelijken is voor deze crisis, al is het alleen al door het gebrek aan toezicht, of zelfs het afbreken van toezicht. De partijen van deze hufters zijn verantwoordelijk voor deze zaken binnen Nederland en dezelfde partijen door deelname aan de Europese socialisten en liberalen in het 'Europese'. 

Als 'eminence grise' vond Timmermans het wel gepast een 'weldoordachte' opmerking te kunnen maken: "politici zijn verplicht tot optimisme", ha! ha! ha!

Toevoeging 26 oktober 2011:
Timmermans hield tot slot nog een pleidooi, dat er nog meer landen in muntunie moeten worden toegelaten, als voorbeeld noemde hij Polen, een voorbeeld van hoe goed het kan gaan met een EU land. De domme lul kan beter eens een onderzoek door echte deskundigen laten doen, naar de hardheid van de cijfers, die Polen publiceert over haar eigen economie. Het ligt in de verwachting, dat de cijfers flink worden gepimpt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten