Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 10 oktober 2011

Aptroot zet burgers aan tot overtreding van de wet

VVD lamlul Aptroot heeft weer een idee uit zijn 2 cilinder hersenen gewurmd en toetert dit in het rond. Aptroot maakt zich druk over de A2 tussen Amsterdam en Utrecht en deed daar vanmorgen kond van op radio1 na 11.00u. Wat is er aan de hand op dat stuk snelweg? Is de A2 daar een karrespoor? Heeft men van de A2 daar een hindernisbaan gemaakt? Wordt Aptroot gepest als hij daar rondzwalkt? Nee, driewerf nee, Aptroot vindt het idioot, dat je daar maar 100 mag rijden en dat nog wel op een weg met 5 rijstroken. De auto-idioot Aptroot begrijpt dat de meeste automobilisten daar de maximumsnelheid overschrijden, zelf doet hij dat niet, zo vertelde hij. Hier een citaat uit een 'interview' met deze gek uit 'CarwOman' van 24 januari 2010:

"Voor mijzelf was 2009 autotechnisch een fijn jaar. Ik heb een nieuwe Volvo V70 gekocht, met de nieuwe, zuinige 2.4 dieselmotor met 175 pk. Een heerlijke, comfortabele auto waaraan ik veel plezier beleef. In het verleden kreeg ik iedere maand wel een paar bekeuringen, van die kleintjes voor een paar kilometer te hard, op de mat. Die kleine boetes ergeren me wel, want het gaat dan niet om verkeersveiligheid maar gewoon om cashen, terwijl grote verkeersovertreders nauwelijks worden aangepakt. Daarom heb ik in het afgelopen half jaar erg op mijn snelheid gelet zodat er geen boetes meer binnen kwamen.”

Vanmorgen gaf Aptroot toe, dat snelwegen langs woonwijken, vanwege de invloed van luchtvervuiling, terecht een snelheidsbeperking kennen. Je kan van Aptroot natuurlijk niet verwachten, dat hij z'n verstand gebruikt, dat heeft hij niet. Luchtvervuiling is niet ineens verdwenen als je 50 meter van de snelweg staat, gezien het aantal inwoners rond de A2 aldaar is 100 kilometer eigenlijk nog te hard (vergeet niet dat jaarlijks 18.000 mensen voortijdig overlijden aan de gevolgen van luchtvervuiling door autoverkeer, dan spreek ik nog niet over het aantal kinderen met luchtwegklachten). Aptroot rijdt, zoals hij zelf aangaf in het 'interview', in een dieselauto, als hij had opgelet, hij is tenslotte woordvoerder verkeer en vervoer van de VVD, had hij al in 2008 kunnen weten, dat de roetfilters de meest gevaarlijke fijnstof (kleiner dan pm10) doorlaten. Dan kiezen voor een dieselauto, geeft te kennen, dat je of schijt hebt aan de volksgezondheid, of dat je ongelofelijk stom bent; ik vrees dat beide kwalificaties opgaan voor Aptroot. 

Niet alleen noemde Aptroot vanmorgen, de maximumsnelheid op de A2 een uitlokking tot wetsovertreding, maar zoals eerder gezegd, hij heeft er ook begrip voor, dat automobilisten daar de maximumsnelheid overtreden. Voldoende redenen voor het OM vervolging in te stellen tegen deze mafketel, wegens het aanzetten tot overtreding van de wet.
Godgloeiendegodverdomme, wat een gek!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten