Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 17 oktober 2011

Prostitutie, een verbod op hoerenlopen, liever vandaag dan morgen

PvdA wethouder Asscher van Amsterdam schrok vorige week wakker en hield daarna een pleidooi voor een verbod op hoerenlopen (eindelijk!). Na de legitimatie van prostitutie, was hij als een van de wethouders van grote steden verantwoordelijk voor het sluiten van veel ramen, met als gevolg dat veel prostitutie ondergronds ging (dus geen controle mogelijk). Nu blijkt uit onderzoek, dat van de overgebleven prostitués die wel gecontroleerd worden, er veel zijn, die gedwongen dit 'beroep' uitoefenen (zo worden de meesten onder valse voorwendselen naar ons land gelokt).
Afgelopen vrijdag zat advocaat Moscovicz bij Pauw&Witteman, hij mengde zich ook in dit debat en vertelde, dat de prostitués die hij als getuige oproept (in zaken tegen mensenhandelaren/pooiers die hij verdedigt), zeggen dat zij wel wisten welk werk zij moesten gaan doen. Deze vervelende zak, vergeet voor het gemak de consequenties die deze vrouwen/meisjes wacht als zij iets anders beweren. Niet alleen consequenties voor henzelf, maar ook voor familie in het land van herkomst. Bovendien vertelt Moscovicz er niet bij dat veel van deze vrouwen/meisjes na de rechtszaak terug moeten naar het land van herkomst.
Het is 2011 en ik ben het helemaal met Asscher eens (al blijft het een lul), verbieden dit mensonwaardige 'beroep'. Hoge straffen voor hoerenlopers en pooiers/mensenhandelaren en bescherming plus eventueel asiel voor de vrouwen/meisjes.

Zie ook mijn bericht van 12 mei 2011:
http://deazijnpisser.blogspot.com/2011/05/de-aanpak-van-vrouwenhandel-in.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten