Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 5 oktober 2011

CDA wil het ontslagrecht afschaffen

Weer een idee uit de vuile CDA koker: werknemers die een opleiding aangeboden kregen van hun werkgever, krijgen minder ontslagvergoeding. Niet dat die vergoeding een vetpot is, het is een stap verder in de richting van de totale afschaffing van het ontslagrecht. Bovendien krijgen de meeste werknemers ontslag omdat hun vakgebied uit de markt is geprezen door goedkope arbeiders uit Oost Europa, automatisering, of een totale verplaatsing van het werk naar slavenlonenlanden. Dus je hebt een opleiding gevolgd in een vakgebied dat verdwenen is, gevolg je krijgt nog wel een magere ontslagvergoeding, met een diploma op zak waar je geen bliksem aan hebt. De ontslagvergoeding mag je met een beetje geluk nog gebruiken om te kunnen voorzien in je levensbehoeften, aangezien je een werkende partner hebt en dus na de paar maanden ww, geen recht hebt op bijstand.
Het zoveelste bewijs, dat het CDA een partij is voor werkgevers en andere welgestelden, de onnozele burger die nog stemt op het CDA doet dat voor de 'C', die voor christelijk staat, dat is deze partij allang niet meer, integendeel het is een onzalig asociaal stelletje geteisem.
De CDA dominee Peetoom, die de bijbel kent, zou dat als geen ander moeten weten, zij had allang op de rem moeten trappen, bij al het asociale antichristelijke beleid, dat deze partij voert in het door fascisten geregisseerde kabinet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten