Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 6 oktober 2011

Schippers vindt cannabis harddrug

De ongelofelijke nitwit en VVD blundertrut Schippers, neemt het advies van commissie Gerritsen over, en noemt cannabis met een THC gehalte vanaf 15% een harddrug. Alweer een leuk cadeau voor de georganiseerde misdaad van dit door fascisten geregisseerde kutkabinet.
Waar de rest van de wereld langzaam maar zeker doorheeft dat het in Nederland gevoerde beleid van de afgelopen decennia t.a.v. drugs, de juiste is, denkt dit kutkabinet het beter te weten en wil het liefst nog vandaag het hele gebruik van cannabis verbieden. Onlangs nog waarschuwden 2 burgemeesters  van Parijse voorsteden Nederlandse politici voor het terugdraaien van beleid, zij nodigden voorstanders van strenger beleid uit in hun steden te komen kijken waar dit toe kan leiden.
Nog steeds dringt het niet door in Den Haag, alcohol is een harddrug en dan ook nog eens de harddrug die jaarlijks de meeste slachtoffers eist, de harddrug die voor maatschappelijke ontwrichting zorgt en de harddrug die de belastingbetaler het meest kost op gebied van gezondheidszorg (zowel de lichamelijke als de geestelijke gezondheidszorg), vernieling, enz. Deze harddrug is niet te verbieden, dat wijst de geschiedenis en landen met een repressief beleid t.a.v. deze harddrug, zoals Noorwegen en Zweden. Het zogenaamde wetenschappelijke bewijs, dat cannabis met een THC gehalte van 15% of hoger, rammelt aan alle kanten, de grootste makke is dat er in die onderzoeken geen rekening wordt gehouden met het feit, dat (jonge) cannabisgebruikers voor hun eerste joint al de harddrug alcohol gebruiken en daar niet mee stoppen als zij cannabis gebruiken.

Laat de ongelofelijke huppelkut Schippers maar eens kijken naar de medicijnen die jongeren voorgeschreven krijgen bij depressies en ADHD, of ADD.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten