Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 3 juni 2012

Koningshuizen en de crisis

Telkens weer laten Europese koningshuizen zien, dat ze totaal schijt hebben aan de crisis en de daardoor groeiende armoede, die zich breed verspreidt over hun onderdanen.
De Spaanse koning, die het geen probleem vond, miljoenen uit te geven aan o.a. olifantenjacht in Afrika, ondanks dat hij ook nog eens erelid van het Wereld Natuurfonds is.
Ons nationale waterhoofd W.A. en zijn pampaprinses Maxima, schaften zich de laatste jaren voor vele miljoenen aan buitenlands vastgoed aan, zij het soms een 'wat minder gelukkige keus' van land, als laatste 'wapenfeit' een vele miljoenen euro's duur optrekje in Griekenland (ook nog eens een slag in het gezicht van veel Grieken, die door velen in Nederland werden en worden weggezet als uitvreters; in dit geval: wie zijn de ware uitvreters?).
De Britse koningin Elizabeth is 60 jaar uitvreter in 'haar' land en om dat te vieren zijn kosten nog moeite gespaard, vele miljoenen ponden aan belastinggeld, gaan naar dit middeleeuwse feestje, dat gelukkig in veel regen gevierd moet worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten