Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 1 maart 2013

Samsom, de smeerlap van formaat pakt de zwakkeren met 'reden'

Afgelopen woensdag was de volksverlakker van 2012, PvdA windvaan Samsom, te gast bij Pauw&Witteman. Hier durfde deze enorme hufter te zeggen, dat als 'wij' nu de zwakkeren niet pakken (dat woord gebruikte Samsom natuurlijk niet), 'wij' straks de allerzwaksten moeten pakken met nog verdergaande bezuinigingen........ godgloeiendegodverdomme, hoe durft deze tyfushond! (excuus aan de 4voeters)
Hij was de truc met zijn invalide dochter, in zijn smerige propaganda praatje in aanloop van de verkiezingen vorig jaar nog niet vergeten, dus haalde hij nu een gesprek met zijn zoontje aan........ Hoe vies en laag kan je zijn en gaan?

Eerst stelde hij, dat het beleid van Rutte 2 de oplossing is voor de problemen en dat deze Nederland uit de crisis zouden trekken, nu stelde hij, dat hij graag naar een oplossing zoekt 'met z'n allen'. Dat is alleen omdat de gore plannetjes dreigen te stranden in de Eerste Kamer en om dit leugenverhaal de burger door de strot te duwen, doet hij net of iedere burger mag meespreken. De smerige leugenaar zegt eigenlijk, dat 'ze' het niet meer weten, immers het wordt meer en meer duidelijk, dat het beleid van Rutte 2 nog slechter uitpakt dan de grootste criticus eerst voorrekende. Daarnaast liep de lul dapper te liegen, dat hij elke dag bij mensen in Nederland aanbelt, om te zien hoe het gaat en wat zij vinden van de situatie, althans iets anders kan je niet concluderen, als je z'n vervelende lulpraatjes hoort, gadverdamme wat een smerige enge griezel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten