Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 10 januari 2014

Foort van Oosten heeft grote zorgen over de privacy.......... ha! ha! ha! ha!

Vanmiddag bij BNR (na 12.30 u.) Foort van Oosten, een nieuw (op)lichter voor de VVD in de Tweede Kamer. Van Oosten zei grote zorgen te hebben, over de privacy, n.a.v. de inzet van leger-drones voor de politie in het stedelijk gebied. Dit schijnt tot nu toe zo'n 60 keer te zijn gebeurd, niet om dat daar dringende redenen voor waarden, maar gewoon om particulieren in de gaten te houden. Maarrrrrrr natuurlijk is van Oosten niet voor niets lid van de VVD, ondanks dat hij zei, de minister van Veiligheid (ha! ha!) en Justitie en die van Defensie, op het matje te willen roepen, stelt deze enorme flapdrol, dat als aan de regels en voorschriften wordt voldaan, hij totaal geen moeite heeft, met het gebruik van de nieuwste Big Brother apparatuur............. ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!
Dus van Oosten is bezorgd over de privacy van de burgers, maar als er regels en andere voorschriften in acht worden genomen, mag de overheid zelfs mensen op de wc bespioneren, m.a.w.: de privacy mag middels ingevoerde nieuwe regels, om zeep worden geholpen!!!

Nee, volksverlakker van Oosten is pas echt bezorgd over uw privacy, waanzinnig gewoon!!!

Trouwens het leger hoort niet op de straten van Nederland en ook niet erboven!!! Er is godverdomme geen oorlog aan de gang, zijn ze nou helemaal besodemieterd!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten