Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 2 januari 2014

Opstelten over vuurwerk: het is een traditie en een feest.......

De ongelofelijk disfunctionerend minister van Veiligheid en Justitie, de uitgezakte VVD pad Opstelten, zei vanmorgen als spuit 11, dat geweld tegen hulpdiensten echt niet kan..... Je meent 't?!!! Over vuurwerk: 'een vuurwerkverbod is niet realistisch, het is een Nederlandse traditie, een feest......', aldus deze maffia lobbyist. Traditie? Een traditie stammend uit de middeleeuwen? Of van de laatste 50 jaar? Een traditie is een gebruik, dat van generatie op generatie wordt overgeleverd, de functie is vaak het in stand houden van de maatschappelijke stabiliteit....... Kortom vuurwerk afsteken is geen traditie. En een feest? Is het een feest als mensen gewond raken door levensgevaarlijk speelgoed (of het nu legaal, of illegaal vuurwerk is), ja zelfs kunnen overlijden? Is het een feest, als er in iets minder dan 24 uur, net zoveel troep in de lucht wordt gestoten, als de oude Hoogovens in bijna 2 jaar tijd uitstoten, vuurwerkuitstoot waar als één van de levensgevaarlijke stoffen, zelfs strontium in terug te vinden is. Kortom zwaar giftige stoffen die ook nog eens in de bodem en oppervlaktewater verdwijnen. Door die uitstoot krijgen kinderen op oudejaarsavond en nieuwjaarsnacht, meer troep binnen, dan ze binnen zouden krijgen, als ze een jaar langs dagelijks 6 uur 'mee roken', op dat meeroken wordt wel ingezet, door Rutte 2..

'We moeten zo veel mogelijk inzetten op maatregelen van preventie en handhaving om ongelukken te voorkomen', zo bromde de VVD papzak Opstelten verder. Inzetten op maatregelen van preventie? Dus zorgen dat mensen geen vuurwerk afsteken? En handhaving om ongelukken te voorkomen: is dat politie-inzet, die het afsteken van vuurwerk moet tegengaan? Jezus wat een koekwous en enorme klootzak. De volksverlakker doet net of alle ongelukken aan illegaal vuurwerk te wijten zijn, dat is gelul van een dronken aardbei, maar met het ongemoeid laten van vrij vuurwerk afsteken, zorgt Opstelten er automatisch voor dat er illegaal vuurwerk op straat verschijnt, wat de komende jaren nog sterker zal worden, met het in het buitenland, via het internet, aangekocht illegaal vuurwerk........ Over dat handhaven nog dit: dat betekent nog meer zinloze politie-inzet, politie die al wordt overvoerd met werk, vanwege de totaal zinloze jacht op softdrugs, ook al een beleid van Opstelten en zijn sidekick, de Amsterdamse boerenlul Teeven!!!

Hé Opstelten, ik weet dat jij het gevoel van veiligheid belangrijker vindt dan echte veiligheid, echter als er zoveel slachtoffers vallen en zo'n tweederde van de bevolking zwaar wordt vergiftigd, wordt het echt de hoogste tijd in te grijpen. Het is toch echt zaak voor een verantwoordelijk minister, een verbod te eisen, die minister zou daar zelfs het aanblijven in diens baan  aan moet verbinden, mocht er geen verbod komen. Immers zo kan de minister van Veiligheid en Justitie, diens werk niet doen, sterker het woord 'veiligheid' is dan verworden tot een lege kreet (wat het natuurlijk al is geworden, onder het oliedomme stel Opstelten en Teeven, maar bij geen actie wordt dit nog eens extra benadrukt). Opstelten en de rest van het klote kabinet Rutte 2, zijn één op één verantwoordelijk voor de ellende van de slachtoffers, de grootschalige vergiftiging van het volk en de gigantische vervuiling van lucht, bodem en water!!!!!!!

Daarnaast heeft Opstelten een extra verantwoordelijkheid voor politiepersoneel, dat bestookt wordt met vuurwerk, dat geldt overigens ook voor PvdA onbenul Plasterk!

Bent u werkzaam in een hulpdienst en neemt u uw werk serieus, neemt u ook verantwoording voor de veiligheid van uw collega's, eis dan nu een totaalverbod op het vrijelijk vuurwerk afsteken!!!

En Opstelten? Die heeft voor de duizendste keer laten zien, totaal ongeschikt te zijn voor zijn functie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten