Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 6 januari 2014

Plasterk wil lokale bestuurders meer betalen

Er is te weinig interesse in de lokale politiek op 'het platte land', men kan daar niet genoeg kandidaten vinden voor de komende verkiezingen, vandaar dat het 'PvdA 'rode hoedje' zonder baard, Plaasterk de lokale bestuurders meer wil gaan betalen......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Hé Plasterk, weet je hoe dat komt? Omdat niemand in een dorp geassocieerd wil worden met de landelijke politieke partijen, die het volk het vel over de oren trekken, liegen dat het gedrukt staat (zoals de verkiezingsprogramma's), daarnaast weten veel dorpelingen dat frauderende lokale politici, steeds sneller tegen de lamp lopen. In een dorp kent iedereen elkaar en als je bekend staat als vertegenwoordiger van een landelijke partij, die de boel belazert, kan je wel inpakken, zeker als je je eigen handen ook nog eens vuil maakt aan smerige praktijken...........

Kortom Plasterk kan beter pleiten voor echte integere politiek, om te beginnen binnen zijn eigen partij en daarna in de Eerste en Tweede Kamer.  Geen valse verhalen in verkiezingsprogramma's, die na 5 minuten overleg in de prullenbak worden geveegd, zoals de 'volksverlakker 2012', Samsom deed, bij zijn eerste overleg met Rutte, dat tot het huidige waardeloze afbraakkabinet heeft geleid!!!!

Wat is er trouwens gebeurd met de idee, om de lokale afdelingen van landelijke partijen een andere naam te geven? Dat was het teken, dat de landelijke politici dondersgoed weten, welke sentimenten er spelen in de lokale regio's, namelijk dat de burgers weten, dat de landelijke partijen voor het grootste deel uit volksverlakkers en lobbyisten bestaan, die als eerste hun eigen belang behartigen en die van bedrijven die zij dienen, i.p.v. de belangen van hun kiezers!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten