Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 26 februari 2011

Brinkman de bouwer over werkloze bouwvakkers

Gisteren in Standpunt NL, het opperhoofd van de Nederlandse bouwfraudeurs, dit vuile CDA ventje had het o.a. over de 60.000 werkloze bouwvakkers in Nederland. Zijn oplossing was natuurlijk duidelijk, de overheid moet zoveel mogelijk investeren, dan komt alles goed. De viespeuk zegt natuurlijk niets over het CNV bericht, dat veel aannemers buitenlands personeel in dienst nemen en deze bouwvakkers natuurlijk zwaar worden onderbetaald met lak aan de arbeidsvoorwaarden. Zie in dit kader ook mijn berichten over de vrachtwagenchauffeurs, tuinbouw enz. De z.g. Bolkesteinrichtlijn zorgt hier voor werkloosheid en een nieuwe onderklasse, die o.a. door wethouder Norder van Den Haag als een tsunami worden gekwalificeerd.
Laten we het maar eens hebben aan de hausse van ondernemers die op alle mogelijke manieren mensen proberen uit te buiten, dat ook daadwerkelijk doen en de te 'dure' Nederlandse arbeider op straat schoppen.
En ja die Brinkman, eens een grote schoft........
De CDA paardenbeffer Bleker wil het onderbetalen in de bouw aanpakken, maar meer inspecteurs voor de tot op het bot uitgeklede Arbeidsinspectie wil hij niet. Aan het ontduiken van de CAO wil deze leugenaar al helemaal niets doen. Dus mensen op of onder het minimumloon uitbetalen vindt hij niet belangrijk, de werkloosheid als gevolg van deze wantoestanden, zal hem dus ook aan de reet roesten, wat een vies, klein rotventje en dat noemt zich nog christen ook.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten