Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 26 februari 2011

Het pikkie en de democratie van Wilders

De valswitte haatprofeet Wilders is op zijn veel te kleine pikkie getrapt, dat is niet zo makkelijk en is intussen zo'n trauma geworden, Na bedreigingen door PVV aanhangers heeft de VARA de omstreden cartoon, waarin Wilders belachelijk wordt gemaakt, van de 'Joop-site' heeft gehaald.

Dus Wilders heeft de VARA zo gedemoniseerd, dat zijn achterban zich schuldig maakt aan zware bedreigingen. Alweer een overeenkomst met het interbellum, waar nazi's en fascisten tegenstanders bedreigden, redactielokalen kort en klein sloegen of in brand staken en uiteindelijk niet terugdeinsden voor moord. Het is tevens een overeenkomst met moslimfundamentalisten, die elke vorm van kritiek als een aanval op zichzelf zien en daarop actie ondernemen.

Verwachten dat je dit soort dingen duidelijk kan maken aan de achterban van Wilders, is een idee-fixe, daar ontbreken, net als in het verleden bij nazi's en fascisten, ten enenmale de benodigde hersencellen voor.

Gisteren liet Wilders een 'tweet' uitgaan waarin hij stelde, dat de islam en democratie niet samengaan, ha! ha! dat zegt een anti-democraat als Wilders.

Vandaag ontbrak in Kotskamerbreed, de lijsttrekker in Z-Holland voor de 1ste Kamerverkiezingen de Graaf, deze was wel uitgenodigd, maar zijn grote leider Wilders vond dit niet goed.....
Wat betreft de Graaf, een aanvulling op mijn bericht van gisteren: 'Wilders steunt eenzame ouderen', in het filmpje van Nieuwsuur, zie je deze nitwit constant naast of achter Wilders staan, het kwijl loopt bijna uit zijn bek, over het vieze bruine stukje onder zijn laagste lip, bewonderend staart hij naar boven, naar zijn grote leider.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten