Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 19 februari 2011

Rob de Wijk en de trainingsmissie in Afghanistan

Woensdag jl. was Rob de Wijk te gast in peptalk van BNR (na 12.30u.). Triest ging deze man keer op keer op z'n bek, sinds hij instituut Clingendael verliet zie je hem wegzakken als opiniemaker. 

Gevraagd over de agenten uit Kunduz, die van de geplande Nederlandse missie geen spaan heel lieten, zei de Wijk, dat was maar één artikel, voor het gemak voorbijgaand aan al de kritiek die door diverse deskundigen is geuit de laatste maanden. Ook de bellers, die kritiek hadden, werden op een stumperige manier en niet ter zake doend ter zijde geschoven. Zo belde er een man die vertelde over BBC beelden, over een steniging van een man en een vrouw in Helmand, een steniging waar Afghaanse politie bij stond te kijken. 

In Kabul moeten vrouwenhuizen door buitenlandse troepen bewaakt worden. Meisjes waar de oren en neus van zijn afgesneden, omdat zij naar school gingen. Alles van nul en generlei waarde voor de Wijk. Deze zich in hoog tempo tot nitwit en wapenlobbyist transformerende de Wijk was het met één 'inbeller' eens, een Afghaanse Nederlander die de hele missie afkraakte en met name de voorwaarden die o.a. door GroenLinks AsgrauwRechts zijn 'afgedwongen'. Ook de Wijk vindt dit te belachelijk voor woorden, voor één keer had hij gelijk in deze uitzending...........

Nogmaals, wij gaan de nieuwe religieuze politie opleiden in Kunduz.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten