Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 8 februari 2011

Haags GroenLinks, eh AsgrauwRechts en het Astma Fonds

Het Astma Fonds maakte vandaag bekend, dat te veel scholen in Nederland te dicht bij een drukke weg staat, met als gevolg te veel luchtwegaandoeningen bij de kinderen van die scholen.

Volgens het Astma Fonds is uit wetenschappelijk onderzoek gebleken, dat scholen niet dichter dan 300 meter in de buurt van een drukke weg mogen staan.

In Den Haag is de situatie van 6 lagere scholen, die ik zo kan bedenken, problematisch, vanaf 5 meter naast een drukke weg kan je ze hier vinden. Hoofd verantwoordelijke in Den Haag is de sloperspartij de PvdA met in het kielzog GroenLinks AsgrauwRechts. Zij hebben er voor gezorgd, dat Den Haag een centrumring kreeg, drukke wegen, waarvan 1 langs de basisschool het Pallet op de Vaillantlaan loopt. Maar ach, wel de dingen in verhouding blijven zien, het is maar een zwarte school, waar toevallig CDA's domste ding Bijsterveld onlangs, met haar verbeten smoel, over liet weten, dat er niet meer wordt ingezet op terugdringen van deze scholen.

PvdA en AsgrauwRechts hebben wel een autoluwe woonomgeving voor 'grachtenpanden' gerealiseerd, daar wonen de yuppen vriendjes en vriendinnetjes van beide partijen. Ook knokken deze flutpartijen voor de heraanleg van grachten in Den Haag, kunnen we nog meer panden tot ggggrachtenpand omdopen, want dat is toch zóóóóóó 'sjiek'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten