Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 19 februari 2011

Teeven en Opstelten laten weer vieze bruine verkiezingsscheten

Ze konden het niet laten en de hete vieze adem van de echte leider in Nederland voelen de plastic houwdegens Opstelten en Teeven in de nek, dus deze week weer een aantal 'dappere' uitspraken van deze plastieken houwdegens. De komende 1st Kamerverkiezingen (Staten-) spelen natuurlijk ook een belangrijke rol in deze oprispingen. De Amsterdamse boerenlul Teeven liet weten het elektronische huisarrest voor kleine vergrijpen af te schaffen. Het holle vat Opstelten kwam met het verheugende nieuws, dat agenten voortaan 1,5 uur langer op straat te vinden zijn, of dat per dag, week of maand is weet ik niet. Laat hij het bureau van de agenten op straat plaatsen? Nee, hij wil dat bereiken door de administratieve taken van de agent voor een deel door administratief personeel te laten doen. Dus poef, Opstelten trekt een blik vrijwillige administratieve krachten open en klaar is Kees, of moet hij die krachten ook nog eens betalen? Het is duidelijk, deze 2 flutpolitici gaan alweer een flinke aanslag op de toch al uitgeklede budgetten doen, wat een stelletje zakken!
Wel hebben ze Wilders, hun grote leider en het volk weten, dat ze echt heel dapper en 'goed' bezig zijn.

Gisteren kwam de plastic knuppel Opstelten zijn bruine voornemens nog eens toelichten bij Pauw en Witteman. Hij lult zoals gewoonlijk weer flink uit z'n nek en maakt, wat mij betreft, de kapitale fout een vuurwerk voorbeeld aan te halen. Als een agent een illegale partij vuurwerk vindt, moet hij volgens Opstelten elk rotje apart beschrijven, sorry hoor daar geloof ik geen bliksem van. Maar al zou dat waar zijn, een minister die echt begaan is met de veiligheid, zou de ballen moeten hebben per direct een totaal vuurwerk verbod in te stellen, gezien de ongelukken, geweld, en de giftige uitstoot die ten koste gaat van de volksgezondheid door het meer dan achterlijke vuurwerkgebruik. Wat een totale waardeloze hufter!
Over de gevallen (20.000 per jaar) dat de politie bij klachten van burgers niet ingrijpt, weet Opstelten zich al helemaal niet te verweren. Er wordt een voorbeeld aangehaald van een vrouw die wordt lastiggevallen en bij aangifte in het ootje wordt genomen. Eerst zegt Opstelten dat dit ook aan miscommunicatie met computers te maken heeft, aangevend dat hij op de hoogte is van deze zaak. Even later zegt hij, dat hij dit specifieke geval niet kent. Te gek voor woorden! Laat hij zich maar eens hard maken voor de totale legalisatie van softdrugs, dat scheelt miljoenen uren zinloze politie-inzet.
Opvallend hoe eerbiedig Opstelten het: "de heer Wilders", uit zijn strot liet rollen, zijn echte leider, dat is wel duidelijk! (één volk, één leider)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten