Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 12 februari 2011

De concentratie tuigdorpen van de PVV in de hoofddoek

De PVV'er en veelpleger Hero Brinkman zat afgelopen donderdag aan tafel bij Pauw en Witteman. Hij had het gore lef het 'tuigdorpen' plan van de grote valswitte leider Wilders te verdedigen. In de uitzending beelden van een 'aso-plek' waar psychiatrische patiënten 'geconcentreerd' in containers leven. Te gek voor woorden, patiënten die wegbezuinigd zijn uit de zorg, opvangen in containers, maar dat terzijde.

Maarten 't Hart, ook aanwezig, vraagt Drinkman, waar hij die dorpen wil vestigen, gezien de problemen die de ondergrondse opslag van CO2 al geeft, laat staan 'criminelen' boven de grond. Zegt de schoft Brinkman: "je brengt me op een idee", jezus wat een lul!

Mevrouw Samuel begon over de figuren in de PVV, waar op z'n zachtst gezegd een luchtje aan hangt. Onmiddellijk ging Brinkman z'n dak uit en durfde dat populisme te noemen, het is dat het zo triest is, anders zou je je rot lachen, een PVV'er die een ander van populisme beticht... Volgens hem gaat het om veelplegers die naar de 'tuigdorpen' moeten, maar wat is zwaarder: als (ex-) agent de fout ingaan en goed ook (zelfs een keer vluchten voor collega's), of 4 x een winkeldiefstal? Bovendien weet lul Brinkman niet eens wat Wilders bedoelde, hij had het ook over 'overlastgevers'.

Hero Drinkman wil ook hoofddoeken van bezoekers in het provinciehuis verbieden, en bestempelt de hoofddoek ook nog eens als teken van huiselijk geweld. De hoofddoek verbieden in het openbaar vervoer gaat hem nu nog te ver, maarrrrr....

De PVV mantra: 'wij hebben eeuwen gedronken gevochten voor onze vrijheid', kwam nog een keer uit de vuilbek van Drinkman. Maarten 't Hart had een goed punt toen hij over de hoofddoekjes zei: "in de jaren 50 liepen alle vrouwen, die geen hoedje konden kopen, met een hoofddoek". Inderdaad voor het verdwijnen van die hoofddoeken is geen eeuwen gevochten, sterker nog, daar is helemaal niet tegen gevochten.

De meest belachelijke uitspraak van Drinkman was wel, dat hij durfde te zeggen. zelf de Nederlandse normen en waarden te vertegenwoordigen, ha! ha! ha! ha!

Drinkman zei tot slot, dat democratie niet valt te rijmen met de islam, nee Drinkman datzelfde geldt voor de PVV, zoveel is intussen wel duidelijk.

Ik zou het dossier van Drinkman ten tijde van zijn 'agentschap' wel eens in willen zien.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten