Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 20 februari 2011

Verhagen en de multiculturele samenleving

Verhagen zei deze week nog eens in NTR programma 'College Tour', dat de 'multiculturele samenleving' mislukt is. Dit vuile CDA ventje begrijpt nog steeds niet, dat je niet kan ontkennen wat allang bestaat. Een eigenschap die omgekeerd evenredig veel bij gelovigen te vinden is. Verhagen vindt dat wij een voorbeeld aan de VS moeten nemen. Een teken, dat hij ook wat dit betreft totaal niet begrijpt wat daar echt gebeurt. In VS 'woonwijken' zo groot als steden in Nederland, spreekt men alleen nog Spaans of Chinees. Onlusten in die gebieden of de gebieden waar hoofdzakelijk gekleurde mensen wonen, borrelen met de regelmaat van de klok omhoog en kosten de gemeenschap aldaar miljarden dollars. De politie durft daar bepaalde gebieden alleen nog in als het echt nodig is en dan met massale politie-inzet, soms zelf met de 'National Guard' (reserve strijdkrachten, zie in dit geval de roep van de PVV om commando's in de Nederlandse steden).
Echt een voorbeeld voor ons Verhagen!
In dit kader is het ook interessant te zien, dat de PVV veel van 'haar' ideeën bij gebrek aan eigen vuile plannetjes rechtstreeks uit de VS politiek overneemt, of het nu gaat om straffen, het terugsturen van emigranten, het opkloppen van een haat-sfeer door tegenstanders van oorlogsvoering te betichten enz. enz.
Dat terwijl in de VS bijna één vijfde van de bevolking in de gevangenis zit weg te rotten ('three strikes out'), onder die gevangenen ook een stevig aantal Henken en Ingrids; jammer dat deze figuren hier echt niet begrijpen waar ze op stemmen.

Zie ook mijn bericht van 15 februari jl.: 'Wilders, Verhagen....'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten