Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 7 februari 2011

Verhagen, Egypte en innovatie

CDA's engste ventje, de griezel Verhagen was gisteren op bezoek in Buitenhof. Passend was de nitwit presentator Polak met de enge handjes, zij vroeg Verhagen of wij in het geval van Egypte niet eerder aan de bel hadden moeten trekken, en de verhoudingen wat meer op scherp hadden moeten zetten (bijvoorbeeld over de schending van mensenrechten in Egypte). Daar was hij het niet mee eens. Dus m.a.w. dat Nederland jarenlang foute regimes steunt, is de normaalste zaak van de wereld en wij doen dat ook nog eens welbewust. De CDA griezel gaat verder door te zeggen dat economische betrekkingen goed zijn voor de mensenrechten.... Polak vraagt dan natuurlijk niet wat het nut van economische sancties zijn, de trut.

Dan innovatie: Verhagen wil zich wat innovatie betreft concentreren op gebieden waar wij goed in zijn, ha! ha!
Volgens mij is innovatie niet alleen bestaande technieken verbeteren, maar vooral nieuwe technieken ontwikkelen. Keer op keer laat hij weten het woord subsidie niet meer uit zijn strot te kunnen krijgen.
Vanmorgen was Verhagen te horen in Goedemorgen Nederland (radio1 na 9.30u.), ook hier weer innovatie als onderwerp. De CDA griezel, liet weten, dat hij ontwikkelingshulp wil gebruiken voor innovatie in Nederland, dat is namelijk erg christelijk. Minder subsidie, hij geeft liever bedrijven op voorhand belastingvoordelen tot 500 miljoen euro (we hebben ten slotte geld zat). Over de bezuinigingen op onderwijs (met slecht onderwijs weinig of geen innovatie), lult hij 3 slagen in de rondte, netto wordt er niet bezuinigd, lult hij uit z'n nek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten