Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 27 februari 2011

De 1ste Kamerverkiezingen, Libië, en het openbaar vervoer

Tros Kamerbreed gisteren: CDA nitwit en ongelofelijke huppeltrut Spies over Libië, ze vindt het geweldig dat de bevolking van Libië vecht voor democratie, na decennia van vreselijke onderdrukking. ja huppelkut mede met dank aan jouw zogenaamde christelijke partij, die het bewind aan de middelen hielp deze onderdrukking vol te houden. Over de vluchtelingen draait Spies de regeringsriedel af: daar blijven. De SP'er van der Nat, ook in de Kots studio,  formuleerde het prima: iedereen vindt het allemaal zo mooi wat er in N-Afrika gebeurd, maar we willen niets weten van de vluchtelingen, laat staan ze hier zien.

Spies vertelde verder dat de CDA'ers die opriepen niet op het CDA te stemmen haar zo'n verdriet hebben gedaan, ha! ha! ha! Als ik Spies was zou ik verdriet hebben over de steun van het CDA voor het doodmartelen van dieren, het opsluiten van kinderen en volwassenen omdat ze zogenaamd illegaal zijn, voor de aanhoudende bouwfraudes (waar zelfs CDA politici bij betrokken zijn), voorliegen van de bevolking enz. enz.

Een aanwezige VVD'er vindt dat het openbaarvervoer te veel versnipperd is !?!?  Maar al snel stelt hij de toehoorders gerust: als het om het openbaarvervoer of de auto gaat, kiest hij natuurlijk voor de laatste.

Dan komt Spies nog een keer met 'al die vreselijke bedrijventerreintjes' en het creëren van een monstrum. Die bedrijventerreintjes zijn voor een heel groot deel aan jouw partijgenoten te danken, grote huppelkut! De CDA roverhoofdman van de bouwfraudeurs, Brinkman wil er morgen zomaar 100 bijbouwen als hij zijn zin krijgt. Wat betreft een monstrum: dat ben jij, en je kondigde aan dat je de komende 4 dagen keihard, met volle inzet, ongelimiteerd, intensief en maximaal zal campagne voeren voor de verkiezingen van a.s. woensdag. Wil je dat a.j.b. in burka doen, die kop van jouw op straat tegenkomen is goed voor 5 dagen buikloop, gegarandeerd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten