Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 22 februari 2011

Uri Rosenthal en Libië

Uri Rosenthal, de kakelende kip met omlaaggetrokken snavellijn en VVD minister van Buitenlandse Zaken, wil nog niet spreken over een boycot van Libië vanwege het optreden tegen de bevolking. Hij vindt dat gevaarlijk voor de nog aanwezige Nederlanders in Libië. Wat een gek, hij brengt Khadaffi op ideeën, daarnaast als Rosenthal zijn zin krijgt wordt er nog vandaag een zware boycot tegen Syrië en een zwaardere tegen Iran ingezet, met of zonder Nederlanders in die landen. Natuurlijk wil hij eventuele 'gelukzoekers' uit Libië niet in Europa en met name in Nederland zien, een extra reden om alweer niets te doen. Al met al het zoveelste bewijs van onvermogen geleverd door deze minister.

Over de Nederlanders in Libië is nogal wat onduidelijkheid, een paar dagen geleden was het: 90% van de Nederlanders aldaar willen niet weg. Er staat nu al bijna een dag een militair vliegtuig klaar om Nederlanders aldaar te evacueren. Vanmorgen werd in het nieuws gesteld, dat dit vliegtuig niet kan opstijgen omdat het luchtruim in Libië nog niet is vrijgegeven en omdat er geen Nederlanders op het Libische vliegveld zijn.

Overigens ben ik tegen een algemene boycot, het zou goed zijn als de Libische overheidsgelden en financiële transacties worden bevroren.

Laat Rosenthal als de donder komen met aanpassingen in het Nederlands Buitenlandbeleid ten aanzien van andere barbaars en/of niet democratisch geleidde landen in deze wereld (te beginnen met Israël en China).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten