Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 26 februari 2011

Gods eigen CDA rentmeesters over dierenwelzijn en de natuur

Met verstand, gevoel en idealisme bekijkt CDA's paardenbeffer het Europees Natura 2000 beleid.. Drie van de vier gebieden die met name onder dit beleid vallen worden daar dus uitgehaald en vallen in het vervolg onder de Nederlandse 'beschermende regels'. De laatste regels zijn van nul en generlei waarde. Gisteren herhaalde Bleker e.e.a. nog eens bij Pauw en Witteman. Dit vuile ventje, dat nog net binnen de wet 'fraudeerde' met natuur-subsidiegelden (ik weet dat het niet kan, maar wat mij betreft is dit soort handelen van politici fraude), dit mannetje zegt dat de natuur alleen te redden is met particulieren en ondernemers. Hij hakt weer eens lekker in op de natuurbeschermers en natuurbeschermende maatregelen uit het verleden, waar hij dan wel vrolijk gebruik van maakte, de griezel. Je snapt wat er gebeurd als hij zijn zin krijgt: veel belastinggeld voor zijn vrienden en hemzelf.

Ook over de megastallen weet god's rentmeester Bleker van alles, zo zegt hij dat grote bedrijven goed kunnen zijn voor het milieu en het dierenwelzijn. Je krijgt nog een filmpje van een varkensstal te zien, waar de zeugen tussen stangen liggen, de boer die erbij staat, met een warm hart voor dieren, durft het nog uit z'n bek te laten komen, dat deze varkens kunnen liggen en staan en van alles (van alles, wat van alles?). Deze zogenaamde boeren zijn nog te bedonderd om een brandalarm aan te leggen. De kleine schoft Bleker durft te stellen, dat het dierenwelzijn nu beter is dan 20 jaar geleden. Bleker durft het zelfs over moraliteit te hebben. Van de uitlating die zijn collega partijlid Veerman deze week over Verhagen deed, volgens Veerman is Verhagen bezig met machtsspelletjes, van deze uitlating heeft Bleker slecht geslapen, ha! ha! wat een lul. Natuurlijk krijg je weer het gelul, dat een megastal met het oppervlak te maken heeft, niet met het aantal varkens. Bleker wil het aantal megastallen niet uitbreiden, maar een 'familiebedrijf' van 4.000 varkens, moet kunnen uitbreiden naar 5.000, jezus wat een klootzak, ergens tegen zijn en via een omweg sta je het gewoon toe.
Dat er teveel anti-biotica wordt gebruikt, daar is Bleker het wel eens, maar maatregelen nemen, ho maar. Er zijn al bacteriën, die immuun zijn voor anti-biotica en de intensieve veehouderij draagt daar de grootste steen aan bij. En om daar lekker overheen te lullen zegt hij een RIVM onderzoek af te wachten, dat de gevolgen van de intensieve veehouderij voor de volksgezondheid in de omgeving van die bedrijven af. Bestaande GGD rapporten lezen is natuurlijk te veel moeite. bei

Een andere CDA rentmeester van god, mevrouw Kerkhof, provincie gedeputeerde van N-Brabant, kon het niet helderder zeggen dan dat zij deze week deed, toen zij zei, dat de mens natuurlijk voor gaat op de natuur.
Deze achterlijke huppelkut snapt niet dat wij dat al meer dan 100 jaar in praktijk brengen. We helpen in bijzonder korte tijd de natuur om zeep, wereldwijd helpen we nu belangrijke insecten omzeep als de bij met een nieuwe generatie gif. Zonder deze insecten loopt zelfs het voortbestaan van de mens groot gevaar. Dat gif mag gewoon verkocht worden, Verburg (mijn boerenhart huilt) minister in het laatste Bakellende kabinet en Verhagen de huidige minister van Landbouw weigerde en weigert,  als echte rentmeester van god, om dit middel te verbieden.
Rentmeesters van hun imaginaire god, hypocrieten, leugenaars, volksverlakkers, kortom tuig van de richel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten