Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 9 februari 2011

De PVV en democratie 2

Nog even over de Zuid-Hollandse PVV lijsttrekker voor de 1ste Kamerverkiezingen (Staten-).
Gisteren berichtte ik al over de uitlating voor democratisering van de Provinciale Staten door deze PVV knuppelkut. Dit holle vat kan natuurlijk niet voor de EO microfoon blaten zonder iets over de islam te zeggen.
Welnu knuppelkut Maeijer is tegen de islamisering van de zorg. Wat gebeurt er? Openen de Saoediërs islamitische ziekenhuizen in Nederland? Sharia amputaties? Verplichte besnijdenis bij opname in het ziekenhuis?
Nee Maeijer maakt zich druk over het gebruik van de zorg door 'illegalen en allochtonen'. Maar wat o wat is dat foute gebruik dan? Onze allosaurus komt na wat 'ge-uh' op de illegaal die bij een bezoek aan het ziekenhuis een tolk nodig heeft, die tolk wordt betaald door de staat. Dat moet die allochtoon maar zelf betalen, zo vindt zij. Nog net niet komt het: "de illegaal heeft geen recht op gezondheidszorg in Nederland", intussen is het bij fascisten duidelijk geworden dat zij met deze stelling plat op de bek gaan. neem alleen al het voorbeeld van een 'illegaal' die een besmettelijke ziekte onder de leden heeft en niet behandelt zou worden.
Wat zijn de kosten voor deze tolken per jaar? Bij Maeijer leeft ongetwijfeld de fantasie, dat dit tientallen miljoenen op jaarbasis kost.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten