Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 15 februari 2011

De PVV en de komende verkiezingen

Voor de komende 1ste Kamerverkiezingen (Staten-) heeft de valswitte leider Wilders in zijn oneindige wijsheid besloten de Scheveninger de Graaf aangesteld als lijsttrekker voor Zuid-Holland. Deze de Graaf was eerst werkzaam in de gezondheidszorg en daarna overgestapt naar de farmaceutische industrie. Hoe zit dat? Was hij eerst lobbyist van de farmaceuten die werkzaam was in de gezondheidszorg, of heeft hij zich laten verwennen door de farmaceuten toen hij werkzaam was in de gezondheidszorg?
Deze de Graaf zegt van zichzelf (letterlijk): dat hij al vroegtijdig onderbuikgevoelens had over de islam! HA! HA! HA! HA! Wat een gek! (radio1 nieuws van 13.00u. op 11 februari jl.). 
De grote leider zelf, vindt de Graaf een ervaren politicus, dat terwijl deze zak pas een paar jaar in de Haagse raad zitting had, conclusie: Wilders wordt met de dag gekker. Aan de andere kant, als je de PVV'ers ziet die verkozen zijn en verkozen moeten worden, ben je al snel een zeer ervaren politicus.

De Graaf was gisteren in het lijsttrekkersdebat (ik heb daar zo'n 5 minuten van kunnen zien, zonder kotsend weg te 'zappen') op Ned.2. Hier liet hij nog eens zien niet alleen een hoop viezigheid als herseninhoud te hebben, hij had ook nog eens iets lichtbruins onder z'n onderlip. Wat was dat? Was het een schimmel? Was het lichtbruine diarree, overgebleven na het Wilders aars-likken? Of is die de Graaf een 'alien'?
Hoofddoekjes, hoofddoekjes en nog eens hoofddoekjes maalt het in de bruine 'hersenmassa' van de Graaf. Hij ziet absoluut geen overeenkomst tussen de verplichte zwarte uniformen, die kinderen op zondag in de 'bijbelbelt' moeten dragen en de verplichte hoofddoekjes. Voorts ziet hij, net als de lijsttrekker van de Christen Unie, dat het christendom ver boven de islam staat. God god, het wordt toch echt tijd, dat deze twee achterlijke kwezels de bijbel eens goed lezen, kunnen ze zien wat een fijne 'ideologie' het christendom was, is en zal zijn.
Intussen heeft een andere PVV'er de lul Bontes gezegd het goed te vinden als de politie vrouwen met hoofddoeken uit de bus haalt, wat een gevaarlijke gek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten