Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 22 februari 2011

TNT winst op de postbezorging 578 miljoen euro in 2010

Wat een zotte (post-) wereld, postbodes kregen een akkoord door de strot geduwd. Alsnog zullen er een flink aantal vaste banen verdwijnen bij TNT post. De hoog betaalde topmannen van TNT laten geen gelegenheid voorbijgaan om aan te geven, dat de postmarkt op sterven na dood is. De TNT lobbyisten zien er geen brood in de regering over te halen nu eindelijk de arbeidsvoorwaarden die voor TNT gelden, ook de nieuwe postbezorgers , zoals beloofd, gedwongen op te leggen (allereerst is dat een taak van de regering, maar van dit lamme marionettenkabinet, die nog veel meer 'slavenloonbaantjes' willen creëren, hoef je niets te verwachten).
Maar laten we eerlijk zijn, eigenlijk wil TNT zelf ook niets liever dan het personeel stukloon betalen, flink onder het minimumloon dus heerlijk goedkoop.
Wie schetst mijn verbazing toen ik gisteren vernam, dat TNT verlies leed op de postbezorging in 2010. Het bericht ging verder: dat verlies was een verlies op de winst! De winst in 2009 was 631 miljoen euro en de winst op de postbezorging in 2010 was 578 miljoen euro! Godgloeiendegodverdomme, en daar moeten banen voor verdwijnen, een winst van 578 miljoen euro, wat is dit voor gekkenhuis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten