Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 4 februari 2011

Alweer een VVD luchtballon

Mevrouw van der Burg dacht: wat kan ik nu eens doen, om in de orkaan van het nieuws uit Egypte toch in de media te komen. Deze week wist ze het: Ik ga pleiten, dat de mishandelende ouder in geval van kindermishandeling uit huis wordt geplaatst, i.p.v. het kind. Dat kan nu al, maar een kniesoor die daar op let.
De ding dong huppeltrut vergeet 1 ding, waar een kind wordt mishandeld in een gezin met 2 ouders, is de andere ouder in de meeste gevallen al geruime tijd op de hoogte van deze mishandeling, zonder daar tegen op te treden. De reden is veelal de 'lieve vrede' bewaren. Bovendien kan je je afvragen, of een mishandeld kind wel op zijn/haar plaats is bij een ouder, die heeft aangetoond het kind geen beschermde omgeving te kunnen geven.
Voorts durft van der Burg te stellen, dat het mishandelen van kinderen jaar op jaar toe neemt, wat een onzin! Het 'kindertal' neemt jaar op jaar af, de stijging is te danken aan de grotere aangifte bereidheid van onder andere onderwijs, huisarts enz. Zoals opgemerkt, leuk voor de 'bühne' (excuus voor het germanisme), maar dit plan slaat als een tang op een varken (excuus aan het betreffende varken). Wel heeft van der Burg laten zien dat zij 'best wel' met veiligheid bezig is, alweer een VVD witvoetje bij de grote roerganger, de angst/haatprofeet, Wilders.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten