Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 27 februari 2011

Kamp en het algemeen belang

De VVD'er Kamp, nooit te beroerd voor een lekkere bruine uitspraak, durfde het afgelopen vrijdag bij Pauw en Witteman te hebben over het algemeen belang in verband met Khadaffi. Natuurlijk geldt het algemeen belang van Kamp ook voor Libische vluchtelingen, in het algemeen belang moeten deze maar aankloppen bij armlastige naaste buren (N-Afrika), waar nog lang geen democratie is gevestigd en anders sterven ze maar voor het algemeen belang in Libië zelf. Deze VVD (de D staat voor 'Democratie') hondenkop is mede verantwoordelijk voor het bewapenen van deze psychopathische moordenaar en zijn regime.
Het algemeen belang is wel erg nauw wat Kamp betreft: multinationals, binnenlandse ondernemers en de toplaag van de bevolking. Zijn laatste politieke baantje kon hij goed aanwenden voor de frauderende witte Nederlandse rijken op de Antillen. Op weg naar een nieuwe status van de Antillen moest dit tuig hun zwarte geld elders parkeren, met hulp van de CDA varkenskop de Jager is e.e.a. soepel verlopen. 
Tegelijk met zijn 'Antilliaanse baantje' leverde hij een flinke bijdrage aan de milieuvervuiling, door in een korte tijd een record aantal vluchten te maken van Nederland naar de Antillen en vice versa.
Chabot zat ook weer eens aan tafel bij P&W, kan deze nitwit en o zo leuke holle vat eindelijk, voorzien van een rollator, naar een besloten bejaardentehuis? Wat een vervelende zak!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten