Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 26 februari 2011

Marcouch wil enkelbandjes

Marcouch, de sneue excuus Marokkaan van de PvdA pleitte deze week in Standpunt NL (afgelopen donderdag) voor het aan de enkelband leggen van veelplegers en 'klikgeld' voor tipgevers (wie deden dat ook alweer in de jaren 40-45 van de vorige eeuw?). Geheel en al PVV-geil kon Marcouch het maar niet laten om het over de 'hardwerkende Nederlander' te hebben, u weet wel de werkers, één van de groepen, die jaar na jaar steeds verder gepakt worden door de grote partijen en ondanks dat zij dat ontkennen, nu ook door de PVV.
Onderwijs verbetering (dus veel kleinere klassen), reclassering en extra begeleiding voor de 'zwakkere' in deze maatschappij (vanaf de prille jeugd), Marcouch, dat is wat er moet gebeuren en dat zijn nu net de zaken waar keer op keer op wordt bezuinigd, ook door jouw partij. Onderzoeken wijzen telkens weer uit, dat veel van de zogenaamde veelplegers op z'n zachtst gezegd niet helemaal geestelijk volwaardig zijn, o.a. aan de hand daarvan heeft het marionettenkabinet Wilders besloten het IQ getal voor zwakbegaafd te verlagen van 70 naar 60, alweer een extra bezuiniging, die de bestrijding van 'veelpleeggedrag' nog moeilijke maakt.
Natuurlijk is het beleid van Opstelten al helemaal desastreus, deze wil nog meer inzetten op de zinloze strijd tegen softdrugs, dat kost giga veel politie uren en het resultaat is 0,000000001.
De pakkans voor misdaden wordt gesteld op 20%, de beste reclame voor een sociaal-achtergestelde met een negatief toekomstperspectief om het te gaan proberen in de misdaad....

Voorts wordt er in het groot in de politiek en het bedrijfsleven een goed voorbeeld gegeven: fraude, leugens, bedrog, diefstal op grote schaal enz., de pakkans voor deze misdaden is volgens mij 5% (politici kunnen al helemaal niet gepakt worden).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten