Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 24 februari 2011

Megastallen en de verkiezingen

De erudiete ex-advocaat (met zo'n advocaat ben je zeker van je verlies) Prem, de nitwit die door duizend-en-een keer hardstikke te zeggen en veel dom te lachen, zich heeft opgewerkt tot troetelverslaggever van het klootjesvolk, maar desondanks volledig de capaciteit mist om dit vak uit te oefenen, deze lul mag tot de verkiezingen het radio1 programma de Stemming van Nederland mede presenteren. Gisteren werd het programma o.a. gepresenteerd uit het Brabantse Zijtaart en handelde over megastallen. In 5 minuten tijd is de hufter Prem om en staat vierkant achter de varkensboeren en lult nog even over die schattige biggetjes.
Een megastal wordt zo genoemd door het oppervlak, dus een stal waar 500 varkens (zeugen, de biggen worden niet eens meegerekend) gedwongen liggen, is geen megastal. Kijk daar zijn we in Nederland goed in, de regels zo opstellen en interpreteren, dat we alles wat krom is recht lullen.
De gedeputeerde van het CDA, ene mevrouw Kerkhof, zegt dat er helemaal niet bewezen is, dat de intensieve veehouderij slecht is voor de volksgezondheid, alle GGD rapporten ten spijt. De sector laat zelf een onderzoek doen, dat aan het eind van dit jaar klaar moet zijn.
De o zo leuke Prem zegt in de uitzending, dat bewoners die last hebben van de intensieve veehouderij maar moeten oprotten, wat een ongelofelijke klootzak!
Laat Prem eindelijk oprotten, niet meer op de 'buis' of achter de microfoon, kan hij zich geheel toeleggen op zijn grootste liefhebberij: bruine rum 'drinken'.
Daarnaast zou het de NTR (?) passen de redacties van dit soort programma's op hun flikker te geven, als ze zonder eerst onderzoek te doen, dit soort onzin uit te zenden. Vragen over de brandveiligheid waren op hun plaats geweest, een woordvoerder van GGD Brabant is zo gevonden, de man is al zeker 3 keer op de tv geweest. datzelfde geldt voor specialisten op gebied van dierenwelzijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten