Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 11 februari 2011

Zwarte scholen, witte scholen

De regering stopt met het beleid om de vorming van zwarte scholen tegen te gaan. Dat liet het verbeten CDA bijtertje Bijsterveld weten in de Pers afgelopen dinsdag. De gesjeesde verpleegkundige voegde daar gevraagd aan toe, dat dit niets met de PVV te maken heeft (hoe verzin je het?). De PVV dankt zijn bestaan voor een groot deel aan de kloof tussen witte en zwarte scholen, immers laag en/of slecht opgeleiden doe het goed in de kleine criminaliteit, het item voor het PVV geteisem. Verbetering in die situatie is dus niet in het belang van de PVV en de door haar geregisseerde regering. De 2 hersencellige PVV kiezer moet natuurlijk wel kunnen begrijpen waar het 'echt' om gaat.

Bijsterveld schermt met deskundigen, die aangetoond zouden hebben dat er geen verschil is tussen witte en zwarte scholen. Namen noemt het ADHD bijtertje niet, één deskundig instituut noemt zij in ieder geval niet: het Kohnstamm instituut, dat instituut heeft vorig jaar aangetoond, dat er een groot verschil is tussen witte en zwarte scholen. Nu is dat bij het CDA een traditie, onderzoeken die een onwelgevallige waarheid bevatten onder de tafel te houden, het marionettenkabinet Wilders begint het ook goed onder de knie te krijgen, zie o.a. mijn eerdere bericht van vandaag: De volksgezondheid rond megastallen....

Bijsterveld was afgelopen woensdag bij Pauw en Witteman. Op de vraag hoe het zit met de winst in de peilingen voor de VVD en de PVV, naast het verlies voor het CDA, was het antwoord van het keffende nitwit holle vat Bijsterveld: "ja dat gaat zo na een klap", ik zou zeggen: "ja dat gaat zo als je na een groot verlies doelbewust je mede partijleden belazert en kiest voor een gedoogconstructie, die het fascisme de Kamer binnenhaalt". 

Bijsterveld wilde Liesbeth Spies als waarnemend voorzitter een veer in de reet te steken en had het toen over: Liesbeth Pies, een studiogast hoorde dat ook en harhaalde dat nog een keer, heerlijk. Voorts probeerde Bijsterveld haar nieuwe 'beleid' inzake zwarte scholen te verdedigen, helaas lukte het bij P&W niet, daar ontbreken haar de geestelijke vermogens voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten