Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 18 februari 2011

De Jager weer in de bocht met cadeaus uit de bocht

De Jager, het gestrikte nitwit varkentje van het CDA, maakte woensdag bekend weer een cadeau, dit keer ter waarde van 1,5 miljard euro in het bedrijfsleven te steken. Dit alles om de concurrentie positie van Nederland te verbeteren. Niet voor scholing, of dat nu lager-, speciaal-, voortgezet-, middelbaar- of hoger onderwijs, daar wordt stevig bezuinigd, de garantie dat wij in de toekomst nog verder gaan achterlopen op de rest van de wereld. Achterlopen in innovatie, zorgverlening, dienstverlening en productie. Maar de vriendjes van het CDA en daarmee de Jager, kunnen weer tevreden zijn.
 

Gisteravond was de Jager te zien (nou ja, hij is niet om aan te zien) in Nieuwsuur. Hier berekende hij op onnavolgbare manier uit, dat Nederland hoe dan ook met een schuld van 18 miljoen euro blijft zitten. En hoe komt dat, de Jager? Wat dacht je van al de cadeaus die zijn uitgedeeld aan het bedrijfsleven, miljarden aan de banken, belastingverlaging voor bedrijven en zoals hierboven gezegd, als kers op de taart nog eens 1,5 miljard ter bevordering van de concurrentie.
 

De Jager herhaalde nog eens dat er niets zeker is over de 500 miljard crisis pot die afgesproken is in EU verband, ondanks wat de andere aanwezigen daar over te melden hadden. Wij horen bij de top van Europa volgens het varkentje, en staan maar garant voor 26 miljard; zou hij dat nou echt zelf geloven? Over de 250 miljard die door het IMF wordt bijgedragen, knort het varkentje verder, dat dit niet ten laste van Nederland gaat. Wat denk je nou zelf, eikel, als die 250 miljard worden opgemaakt, dat het IMF dan zal zeggen, llat maar zitten? Wat een gek! Zo te zien is hij druk bezig met het zwart en vet houden van z'n haar, alsof dat zijn vet zijn moet verdoezelen.
 

De paraplu waarschuwing ten aanzien van het ontploffingsgevaar voor de Jager staat overigens nog steeds als een huis, zie mijn bericht van 8 januari jl. 'Brekend nieuws over Jan kees...'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten