Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 11 januari 2014

Rutte gaat naar Sotsji met als doel Putin om te lullen........ ha! ha! ha! ha!

We slaan weer eens een pleefiguur internationaal, wat al te verwachten was: de zwaar ondermaats presterende minister-president, VVD kleuter Rutte, gaat naar Sotsji, samen met ons nationale waterhoofd, zijn pampakoningin en VVD stoephoer Schippers. De lachende huppellul Rutte zei gistermiddag, 'dat wij niets zien in een boycot, wij gaan liever de dialoog aan...... Ik weet niet wie de hufter met 'wij' bedoelt, maar daar voelen hele volksstammen in Nederland, zich niet door aangesproken. 'Wij hebben herhaaldelijk de mensenrechtensituatie ter sprake gebracht en zullen dat blijven doen', aldus Rutte, handig hè, deze volksverlakker weet, dat geen hond dit kan controleren. Bovendien die 'dialoog aangaan' (die natuurlijk niet plaats zal vinden, of heeft plaats gevonden), heeft ook zo geweldig geholpen, voor, tijdens en na de Olympische Spelen in China, gezien de situatie tijdens die periodes, kan je wel van een waanzinnig succes spreken!!! Bovendien zou je W.A., ons nationale waterhoofd, kwalijk kunnen nemen, dat men ooit de Spelen toekende aan China, hij was toentertijd immers lid van het IOC...... Als deze figuur zijn koningschap (het woord alleen al.. ha! ha! ha!) serieus had genomen, had hij zijn erelidmaatschap van het IOC, na zijn kroning als de sodemieter op moeten geven.... Daarnaast is er nog het uiterst dubieuze karakter van dit autocratische comité, dat fungeert als één grote poengraaimachine!!
Voorlopig staan we internationaal weer goed voor lul en legitimeren daarmee het autocratische bewind van Putin, die daar deze Spelen n.b. voor gebruikt!!!!

Vergeet niet, dat er niet 'iets' mis is met de mensenrechten, maar er is van alles mis met de mensenrechten in Rusland, als van overheidswege in feite toestemming wordt gegeven  homo's aan te vallen, die bovendien bij het minste en geringste, door diezelfde overheid vervolgd worden, kan je weten 'hoe laat' het daar is........Om nog maar te zwijgen over het geweldige 'democratische karakter' van de Russische overheid......

Zie ook het bericht aangaande de 'lange training' van sporters voor de Olympische Spelen en de samenhang van sport en politiek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten