Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 9 januari 2015

Charlie Hebdo: terreur bestrijding door de privacywetgeving en burgerlijke vrijheid aan de wilgen te hangen........

Sinds de aanslag op Charlie Hebdo, zijn de pleidooien niet van de lucht, om de privacywetgeving maar helemaal met het grote archief mee te geven. De idioten die dat bepleiten, denken dat daarmee de veiligheid gewaarborgd is. Neem de dictatoriaal geregeerde landen, waar privacy allang niet meer bestaat, maar waar jaarlijks grote aanslagen plaatsvinden. Overigens geldt dat ook voor de wat meer 'verlichte' landen, als Pakistan, maar ook de VS is een voorbeeld, waar privacy alleen nog op papier bestaat, maar waarmee aanslagen niet kunnen worden voorkomen. Ook in Frankrijk is privacy bescherming, voor een groot deel, een op papier bestaand recht. Bovendien zetten nu juist die landen heel sterk in op terrorisme bestrijding en ondanks alle genomen maatregelen, kan men aanslagen niet voorkomen. Sterker nog: veel van de terroristen, die aanslagen pleegden, lagen al onder de loep van geheime diensten, justitie en het Openbaar Ministerie en toch vonden die aanslagen plaats, niet alleen wat betreft de aanslag in Boston vorig jaar, maar dat geldt ook weer voor de aanslag op Charlie Hebdo (waar overigens ook nog twee bewapende agenten voor de deur stonden).
Overigens zijn deze psychopathische islam fundamentalisten ook voor een staat, waar alleen het woord 'privacy' al een vloek in de moskee is....... Fundamentalisten die vinden dat hun oppermachtige god, niet in staat is zelf te straffen...... ha! ha! ha! ha!

Ook oud-directeur van de MIVD en majoor-generaal b.d. Cobelens, een enorme volvette oliebol blafte zijn duit in deze uiterst vuile pot. Gistermiddag was deze hufter te horen op Radio1 (rond 14.40 u.), waar hij eerst de loftrompet stak over de vrijheid van meningsuiting en de vrijheid in het algemeen. "We denken dat ons zoiets niet kan gebeuren", aldus deze vetberg, die de bevolking maande beter op te letten, al stelde hij eerder dat het maar goed is, dat we ons niet gek laten maken in Nederland (waar overigens ook al van alles op is aan te merken)...... Toen ging de zakkenwasser los, zo van 'we moeten persoonlijke vrijheden inleveren, anders krijgen we dezelfde toestanden als in Frankrijk........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! In Frankrijk is al veel meer ingeleverd op de privacy dan hier (ook al beseffen de meeste Nederlanders niet, in hoeverre, onze privacy al is uitgekleed...), bovendien zoals gezegd, werden de daders van de aanslag op Charlie Hebdo al in de gaten gehouden, maar zelfs dat kon een aanslag niet voorkomen....... De levend geworden vetkwab Cobelens durfde te zeggen, dat veel van de informatie, die de overheid via tappen van telefoon of computer verzameld, niet afgeluisterd of gelezen wordt, maar in de kluizen beland, waar het eventueel uitgehaald kan worden, mocht dit zo uitkomen....... ha! ha! ha! ha! De nitwit geeft dus toe, dat de verzamelde informatie, niet een beperkte tijd wordt achtergehouden, waarna het wettelijk vernietigd moet worden, maar dat het doodleuk 'veilig' bewaard wordt....... ha! ha! ha! ha! Wat een klaplul!!

Kortom: Cobelens pleit voor de vrijheid van de burgers, maar pleit vervolgens voor het afnemen van burgerlijke vrijheden.......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Deden de geheime diensten, het OM en de politie (zowel hier, als in het buitenland) maar eens iets, met informatie waar echte aanslagen mee kunnen worden voorkomen, i.p.v. deze onderaan in de 'in-bak' te laten liggen en zich in te zetten, op het afbreken van de persoonlijke vrijheid en privacy van de burgers!!!

Voor meer 'leuke berichten' over Cobelens, klik op zijn naam, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten