Pagina's

maandag 5 januari 2015

'De zorg verandert', een overheidsspot die u nog steeds probeert te verleiden, van zorgverzekeraar te veranderen...... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Een jan lul vertelt in het oplichtersspotje van de overheid: 'De maatschappij verandert, de zorg verandert mee', dat hij na lang wikken en wegen, een nieuwe zorgverzekering nam, die goed op hem is toegesneden, waarna de luisteraar wordt opgeroepen hetzelfde te doen. Een asociale verzekering dus, die totaal  niet solidair is, maar lekker goedkoop. Op zich al een hele foute spot, daar velen met zo'n verzekering stevig het schip zijn ingegaan, als ze geconfronteerd werden met een aandoening, die niet of bijzonder slecht was verzekerd, via de 'goedkope' verzekering..............

Het lullige van het hele verhaal is, dat deze spot gisteren nog werd uitgezonden (voor het Radio1 nieuws van 11.00 u.), terwijl je al meer dan 3 dagen, niet meer kan overstappen naar een andere zorgverzekeraar......... ha! ha! ha! ha! ha! ha!
Let wel, ook dit spotje wordt bekostigd uit het zorgbudget en zorgt dat de zorgkosten 'de pan uitrijzen', zoals het geteisem van Rutte 2 (m.n. hare VVD kwaadaardigheid Schippers) en de gangbare gezagsgetrouwe, grote media organen, u bijna dagelijks voorschotelen.......... Zoals ook het salaris van Schippers en PvdA oplichter van Rijn op het zorgbudget drukken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten