Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 5 januari 2015

Maarten van Rossem over misvorming van de democratie in de VS......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Het is alweer even terug, maar op 21 december jl., was de auto-idioot en 'geschiedkundige VS kenner' van Rossem, te horen op Radio1 (in OVT na 10.00 u.). Hem werd gevraagd naar de eventuele kandidaatstelling van Jeb Bush voor de VS verkiezingen van het presidentschap in 2016. Nou van Rossem is tegen elke kandidaat die meelift op het succes van een ander (Jeb Bush is de broer van George W. Bush jr. en de zoon van George W. Bush sr., beiden oud regerend presidenten van de VS en beiden grote schoften). Van Rossem is derhalve ook tegen de kandidaatstelling van Hillary Clinton. Van Rossem noemde deze gang van zaken een misvorming van de democratie......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ja, geweldig die democratie in de VS: met genoeg geld maak je minstens 50% kans op het presidentschap, tenminste als je van de Democratische-, of de Republikeinse partij bent. Dan nog het proberen grote groepen uit te sluiten van de verkiezingen, via regels waar velen niet aan kunnen voldoen, of door simpelweg in bepaalde gebieden kieslokalen niet te openen......... Nee, echt geweldig die democratie in de bijna volledig opgetuigde politiestaat, die VS wordt genoemd!!!

Verder durfde zakkenwasser van Rossem over het martelen door de CIA te zeggen, wat toen nog redelijk vers nieuws was, dat de CIA niet martelt......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! De CIA martelt niet alleen als het zo uitkomt, al laat de CIA het tegenwoordig het liefst door derden doen, nee, deze geheime dienst heeft martelen in het verleden zelfs aan diverse Zuid- en Midden-Amerikaanse, dictatoriale landen onderwezen, n.b. ook in de VS!!!

Hé van Rossem, ga lekker met je duffe kop in een suffe auto tuffen, ongelofelijke PvdA zak!

Voor meer berichten over van Rossem, klik op zijn naam, onder dit bericht. 

Muziekliefhebber? Speelt u dan, met de uitlatingen van deze PvdA wc kwast in het achterhoofd, vanavond het uiterst amusante en geweldige album van de Fugs af: 'It Crawled into my hands, honest', let vooral op het nummer 'Wide Wide River'. Helaas, ik kan niet het hele album vinden, aan de rechterkant ziet u afspeellijsten, waaronder een mix met 50 nummers van deze geweldige band, daar vindt u de rest van de nummers van dit album. Let wel, als u op de bovenstaande link klikt, hoort u meteen het bedoelde nummer, maar u kan ook zelf het eerste nummer aanklikken, waarna u de rest vanzelf hoort. Veel plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten