Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 2 april 2015

D66 en VVD willen een 'nationale gemaks toeristenkaart'........... Oei!!!

De grofgraaiende D666 volksverlakker Kees Verhoeven, wil een 'nationale toeristenpas' voor....... toeristen! Een pas voor toeristen, zodat deze voor een vast bedrag en een bepaald aantal dagen gebruik, kunnen maken van het openbaar vervoer. Bovendien zou deze kaart korting moeten geven op een aantal attracties vooral buiten Amsterdam, want Verhoeven vindt het welletjes, die stad is te vol voor deze ondernemers lobbyist, die de toeristen alle hoeken van het land wil laten zien.........

VVD knuppellul Erik Ziengs wist het nog 'mooier' te brengen, hij wil een 'gemakskaart', zeg maar een schijtkaart..... Nee Azijnpisser, geen pas om overal en nergens te mogen schijten, maar een kaart die het reizen weer leuk moet maken.... Was reizen niet leuk dan? Vraagt u zich waarschijnlijk af.... Nee, niet volgens Ziengs. Het huidige systeem veroorzaakt vooral een hoop stress ha! ha! ha! ha! ha! Dat geldt bepaald niet alleen voor toeristen*, enorme kloothommel!! Trouwens daarover gesproken, Ziengs en Verhoeven willen de toeristen waarschijnlijk een soort OV-chipkaart aansmeren. Leuk voor die toeristen, als ze die kaart of pas in een winkel kopen, komen ze om te beginnen al vast te staan op het station, als ze met de trein willen, daar moet je deze achterlijke kaart nog eens extra voor activeren............ Reken maar dat ze zich rot schrikken, als ze de kaart voor de kaartlezer houden en er gaat een alarm af, met knalrood flikkerende waarschuwing, dat de kaart niet werkt... ha! ha! ha! Geef die toeristen maar gelijk een stress bal mee!!!! Nee, echt een goed plan: een berg geld kwijt en een bult stress rijker!!! Aan al die stress zullen aardig wat toeristen een buikloop overhouden, waar ze vervolgens met de gamakskaart, natuurlijk op allerlei plekken in Nederland van het 'gemak' gebruik kunnen maken, dus toch een beetje 'vrij schijten' ha! ha! ha! ha! ha! ha!

* Dat geldt zeker niet voor de dagelijkse Nederlandse gebruiker. Godverdomme, de VVD is één van de partijen, die hebben gezorgd voor de grote ellende met de NS en ProRail, de achterlijk hoge prijs die je tegenwoordig moet betalen voor het openbaarvervoer, de trein is allang niet eer concurrerend met de auto......... Ach wel weer logisch voor deze auto-idioten partij, vandaar dat het openbaarvervoer, zo onaantrekkelijk mogelijk gemaakt wordt. Dan nog alle gekloot met die vermaledijde OV-chipkaart, je wordt er schijtziek van. Als uw OV-ripkaart binnenkort afloopt, gebruik deze dan niet tot de laatst geldige dag, want dan wordt deze al niet meer geaccepteerd en dat is nog maar 1 van de vele problemen met deze kutkaart!!!!

Voor meer berichten over zijne D666 hufterigheid Verhoeven, klik op het label met zijn naam, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten