Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 6 april 2015

Wim Berkelaar, de 'intellectuele geschiedeniskampioen', wil verdachte jihadisten wel 25 jaar opsluiten........

De islamofobie droop zaterdagmiddag weer eens uit de speakers van m'n radio, toen ik in de herhaling naar Oba Live, van de Humanistische omroep, zat te luisteren. Te gast was de huis, tuin en keuken 'geschiedkundige', xenofoob en islamofoob Berkelaar, de hufter die nooit te beroerd is om uiterst lullig commentaar te geven op gebeurtenissen in het alledaagse, zeg maar de geschiedenis van de toekomst.........

Berkelaar kwam om te spreken over islamofoob en communistenhater Falacci, de schrijfster/journalist, die in 2006 overleed. Veel mooie woorden en anekdotes over deze toch niet 'geheel frisse dame'. Met name de verhalen over Falacci in Iran (om Khomeini te interviewen) en een paar interviews van deze journalist met o.a. Sharon en Golda Meïr, 'deden het goed'. Alsof Holman, de presentator, zijn sidekick (die moet oppassen niet teveel te zeggen) Max Pam en Berkelaar zo ongeveer een driedubbel orgasme in drievoud bereikten, of beter 'driefout', zo reageerden de heren op de geweldige samenspraak en op uitlatingen als: "Sharon was echt een man..!!" van Berkelaar. Toen deze de naam Golda Meïr noemde, was het hek van de dam, alsof men thuiskwam van een reis naar Mars, immers alles wat Israël doet, is gerechtvaardigd!! Alle jezus wat een kortzichtige ouwehoeren!!

Berkelaar denkt ook dat hij filosoof is, daarom gooide hij in de groep, dat (politiek) 'links' onaanraakbaar is en 'rechts' juist heel aanraakbaar, met andere woorden, daar zitten toch echt de mensen die er toe doen, met emoties, zoals Falacci en Theo van Gogh en aaaaah daar ging het weer los: een nieuw driedubbel orgasme!! Nee links is gevoelloos keihard tuig, dat niet wenst te overleggen....... Moet u nagaan, volgens deze namaak intellectuelen is de PvdA links..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Terwijl de PvdA zich perfect heeft aangepast aan het neoliberalisme van de VVD......

Daarover gesproken: volgens de heren is links verantwoordelijk voor alle problemen met Marokkanen en andere islamitisch georiënteerde minderheden in dit land. Links heeft hen altijd geknuffeld (dus toch emoties???) en daar hebben zoveel 'goede' mensen tegen gewaarschuwd, zoals Falacci en anderen, aldus het stel. Natuurlijk werd er niet bijverteld, wie de eerste generatie van die minderheden hier heen heeft gehaald: de ondernemers in de achterban van de VVD en en het huidige CDA (de oorspronkelijke partijen uit die partij waren bijvoorbeeld oververtegenwoordigd bij de tuinders in het Westland). Die tuinders namen de boete 'voor lief', de boete die ze kregen, als ze arbeiders (veelal Marokkanen), zonder geldige papieren voor Nederland, in dienst hadden, kosten 4.000 gulden per overtreding (daar konden dan meerdere arbeiders bij betrokken zijn, het bedrag bleef fl 4.000,--). De tuinders betaalden en daar hun arbeiders over de grens werden gezet, haalden ze de volgende dag 'nieuwe Marokkanen' in Antwerpen, een caravan achter in de tuin, klaar is kees!!! En die boete? Die was zo terugverdiend!!

Het gesprek kwam op bekende figuren, die vanwege moslim geweld zouden zijn 'gevlucht' naar de VS (ha! ha! ha!), zoals Hirsi Ali en Salman Rushdie..... Hirsi Ali kreeg een dikke baan aangeboden in een gore rechtse 'denktank', tegen een godsvermogen aan salaris, nee echt een hééél gemotiveerde vlucht.... ha! ha! ha! 'Goed', waarom die mensen naar de VS vluchten? Dat wist Pam wel: als je daar gepakt wordt voor 'jihadisme', ook al ben je niet naar Syrië geweest, krijg je zomaar 25 jaar gevangenisstraf opgelegd..... Tijdens het spreken van Pam, hoorde je Berkelaar al klaarkomen met de woorden: "Hele goeie maatregel, overtuigend.......!" Dus die zware boetes voorkomen aanslagen in de VS.... ha! ha! ha! ha! ha! Nee, dat hebben we gezien de laatste jaren!! Let wel mensen, dit is een programma van de Humanistische Omroep, 'Human......' Ongelofelijk deze verachtelijke, inhumane islamofoben! Het zal je kind maar zijn, dat zich verdwaast overlevert aan ronselende psychopaten en alleen al door het plan om naar Syrië te gaan, voor 25 jaar achter de tralies verdwijnt....

Nog buiten het voorgaande: deze hufters, Berkelaar, Holman en Pam, staan dus ook achter zware straffen, omdat die zouden helpen, om over de doodstraf maar te zwijgen...... ha! ha! ha! ha! ha! Wat een stelletje gekken, ze kunnen beter verdwijnen naar het land van Eergisteren, jezus op een manke ezel!!!

Na dit onderdeel, kwam het wekelijks weerkerend onderdeel 'Ketter en Geest' van Pam, waarin hij godsdienstige waanzin berichten brengt. Berkelaar mocht blijven zitten. Het eerste bericht dat Pam noemde ging geloof ik over Pasen en chocolade. Holman en Pam moesten hier beiden flink om lachen, alleen Berkelaar bleef doodstil..... ha! ha! ha! ha! ha! Ja, de door Holman en Pam zwaar opgehemelde Berkelaar, is christelijk!!!! Tja, het is natuurlijk wel teveel gevraagd om even na te zoeken, waar je gast voor staat....... Uiteraard is elke religie (terecht) belachelijk te maken, precies als elke politieke richting, behalve het neoliberalisme, dat door de 'heren' Holman en Pam steevast 'liberalisme' wordt genoemd, daar ze vinden dat wij amper of geen neoliberalen hebben in dit land......... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

2 opmerkingen:

  1. Geweldig stukkie!
    Intelligent en bevlogen.
    Jammer dat je niet onder je echte naam publiceert.
    Zou graag willen weten welk gevoelig intellect achter die nick schuil gaat.
    Bezoek mijn website eens:
    https://martienpennings.wordpress.com/

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beste Martien,

    dank voor jouw bemoedigende reactie. Mijn naam is makkelijk te vinden op het blog, zie de kop onder 'De Azijnpisser', waar je de naam Willem Wachtmeester tegenkomt. Zal zeker jouw site bezoeken, al moet ik toegeven dat ik bijzonder weinig tijd heb en sinds een ongelukkige val op 1 augustus jl. me ook nog eens moeilijk kan concentreren, waardoor schrijven nog eens extra veel tijd kost.

    Met vriendelijke groet .

    BeantwoordenVerwijderen