Pagina's

dinsdag 15 januari 2013

Tom de Ridder is echt niet van MKB Nederland hoor.....

Leendert-Jan Visser (je wordt gvd schijtziek van al die 'interessante' dubbele voornamen), directeur van MKB Nederland, was vanmorgen te horen in het Radio1 programma GMN (voor 10.30u.), hier liet hij weten flink te balen van de (waanzinnige kut-) reclames van MKB Brandstof, waarin ene Tom de Ridder de luisteraar toespreekt. De enorme kwast Visser lepelde op, dat MKB Brandstof hetzelfde lettertype en kleur gebruikt voor haar naam als MKB Nederland, maar dat de bedrijven niets met elkaar te maken hebben...... ha! ha! ha! ha! Hé enorme lul, jij moet de belangen van het midden- en kleinbedrijf behartigen, terwijl je jouw eigen organisatie al niet kan verdedigen, tegen ongeoorloofd gebruik van een bestaande naam!! Een naam waarvoor n.b. ook nog eens hetzelfde lettertype en kleur, zoals MKB Nederland die voert, gebruik* wordt gemaakt, dit alles terwijl de 'dief' niet eens lid is van jouw organisatie.

Visser je bent totaal ongeloofwaardig, je had allang een zaak tegen MKB Brandstof kunnen winnen, maar hebt geen bliksem gedaan. De grote vraag is dan ook, hoe e.e.a. werkelijk in elkaar zit en waarom MKB Nederland geen stappen onderneemt, om een eind te maken aan het misbruiken van haar naam. Het zal mij niet verbazen, als er korte lijntjes lopen van de top van MKB Nederland naar MKB Brandstof, ondanks dat ze 'echt niets' met elkaar te maken hebben......

Zie ook: http://deazijnpisser.blogspot.nl/2013/01/tom-de-ridder-van-de-vervloekte-mkb.html

Als ik lid was van MKB Nederland zou ik het wel weten en als de sodemieter mijn lidmaatschap (per direct) opzeggen, lid blijven is weggegooid geld zoals u ziet.

Als u overweegt lid te worden van MKB Brandstof hebt u echt een gat in uw hoofd, als dit bedrijf zo gigantisch veel reclame kan maken, moet dit bedrijf een nog veel groter bedrag verdienen aan de klant, dat kan alleen als die klant deze kosten ophoest......

*Dat is ordinair misbruik en dit is strafbaar, als de zaak echt zo ligt, zoals Visser die voorschotelde.

En Sven Kockelmann, de presentator? Die was blijkbaar niet goed wakker, althans je zou toch denken, dat iemand die al zo lang presentator is en zich journalist noemt, even de vraag aan Visser had kunnen stellen, waarom deze geen gerechtelijke stappen neemt tegen MKB Brandstof.

Laatst bijgewerkt op 1 oktober 2015.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten