Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 13 september 2013

Ad Scheepbouwer wil hervormingen arbeidsmarkt, als instrument tegen de jeugdwerkloosheid........... ha! ha! ha! ha!

Grofgrootgraaier Scheepbouwer, was vanmiddag te gast in 'Vrijdagmiddag Live' (Radio1 na 14.30 u.). De figuur die de oude PTT naar god hielp, dus medeschuldig is aan het teloorgaan van de Nederlandse postmarkt, met een gigantische kapitaalvernietiging die daar parallel mee loopt, alleen al de postkantoren, die staatsbezit (dus van u en mij) waren en intussen verkocht zijn. Hij wordt nog veel geprezen om zijn redding van KPN, dat was zo geweldig, dat hij ondernemer van het jaar werd, als je ziet wat een aandeel KPN nu waard is, zie je de waarde van het tegen een schandalig hoog salaris geleverde werk, dat Scheepbouwer heeft verzet. De lul adviseert o.a. tegenwoordig een bank en hij is o.a. commissaris van een andere bank, dus volkomen op z'n plek.......

De zorg moet stevig aangepakt worden, zo liet hij vanmiddag weten, natuurlijk niet de topsalarissen, de schandalig hoge medicijnprijzen, of die van medische apparatuur, of de megalomane design ziekenhuizen met gigantische, zinloze atriums, waar met wat geluk, grote netten tegen zelfdoding opgehangen moeten worden. Nee, de zorg die de patiënten ontvangen, die moet maar eens flink ingeperkt worden!

Ook de arbeidsmarkt moet hervormd worden, dat is goed tegen de jeugdwerkloosheid........ ha! ha! ha! ha! ha! Hé, koekwous Scheetknauwer, die jeugd heeft geen ontslagbescherming, een minimumloon waar je nog niet een kamer van 3 x 4 m. van kan huren en geen ontslagvergoeding, want ook daar is Scheepbouwer tegen, ook al kreeg hij zelf miljoenen mee...... Kortom die jeugd heeft al, wat S. de hele werkende bevolking toewenst en toch is juist de werkloosheid onder jongeren het hoogst!!!!

Voorts liet Scheepbouwer zijn 'licht' schijnen over cybercriminaliteit....... Dat deze hufter het woord criminaliteit nog in z'n gore bek durft te nemen..... Laten wij ons met z'n allen druk maken om figuren als Scheepbouwer, die wat mij betreft misdadig veel geld verdienen, uh ik bedoel krijgen. Pluk ze financieel helemaal kaal en zet ze op de boot richting Antillen, daar verzamelt het grootste witte tuig zich in een groot belastingroversnest, dan weten we waar dat tuig zit. Confisqueer hun banktegoeden*, kunnen we met dat geld arme Antillianen ondersteunen en ze desnoods hier naar toe halen, om ze een menswaardig leven te geven.

Figuren als Scheetknauwer ontduiken (misdadig) de belasting jaarlijks voor maar liefst 20 miljard euro, hoeveel moesten we ook alweer bezuinigen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten