Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 16 september 2013

'Smartphonen' achter het stuur

Vanmorgen in Lijn 1 (Radio1 na 10.30 u.) aandacht voor een nieuwe campagne van het ministerie van Infrastructuur en Milieu*, genaamd 'Aandacht op de weg', met lullige spotjes, wordt m.n. de automobilist opgeroepen zijn/haar 'smartphone' uit te zetten achter het stuur. O.a. Rob Stomphorst van Veilig Verkeer Nederland was aanwezig, waarom de zwaar disfunctionerende baas van Stomphorst, CDA dingdong leeghoofd Peijs, ook aanwezig was, bleef onduidelijk, al is deze trut het liefst zo veel mogelijk te horen en te zien in de media, dat heeft ze wel bewezen. "We doen het allemaal wel eens", aldus Stomphorst over dit onverantwoordelijk gedrag ('swipen', sms'en en lezen) achter het stuur...... Dus een woordvoerder van Veilig Verkeer NL., die deze campagne kwam uitleggen, stelde dat hij zelf ook onverantwoordelijk bezig is, achter het stuur.... ha! ha! ha! Welnu, dat kon Peijs niet over haar kant laten gaan, Peijs u weet wel, voor wie verkeersveiligheid bovenaan staat, vandaar dat zij vluchtstroken schrapte uit de tunnels in de A73 bij Roermond, vandaar ook, dat zij vanmorgen onmiddellijk aangaf, dat ze verslaafd is aan de smartphone, even later was het 'verslingerd......' Peijs zou niet weten hoe zij zou kunnen functioneren zonder smartphone, zo liet ze weten..... ha! ha! ha! ha! ha! Nee, zonder smartphone is het ook niks met deze lopende wanprestatie, kennelijk denkt ze dat ze nu wel functioneert..... ha! ha! ha! ha!

Veel gelul over niets: als de mens over 300 jaar nog bestaat en de boel niet geheel en al in elkaar is geklapt, zal men zich doodlachen, dat de mens, met al zijn nukken, frustraties, agressie en ga nog maar even door, zelfstandig een vervoermiddel mocht bedienen, dat zowel direct als indirect mensenlevens kostte, waarbij men nog discussieerde, of je nou wel of niet, met je volle aandacht bij dat besturen moest zijn.... Maar met deze 2 vertegenwoordigers van 'Veilig Verkeer Nederland' is het wel duidelijk, die zou je per direct een rijverbod op moeten leggen!!!!

*Ha! ha! ha! het feit, dat deze 2 zaken in 1 ministerie zitten, geeft al aan, dat VVD en PvdA schijt aan het milieu hebben!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten