Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 21 september 2013

Muzikaal recept tegen het schenden door Teeven van de kinderrechten en tegen verblijfsvergunningen voor rijke misdadigers

Laat je brein doorblazen met de super geneeskrachtige recepten van blogdokter en druïde P. Pisser. Na een aantal sessies zal je de wereld heel anders zien, vooral hoe de machthebbers op deze kleine klote planeet zich gedragen, neem de VS, dat door veel 'opiniemakers en deskundigen' nog steeds wordt gezien als het land van de vrijen, terwijl er in de VS al jaren sprake is van een regelrechte politiestaat, diezelfde 'deskundigen' vinden het ook de normaalste zaak van de wereld, dat de VS op basis van leugens andere landen in grote ellende storten, met de daarbij horende grote aantallen slachtoffers, zoals de ruim 1 miljoen in Irak. Met de sessies van de dr. laat je je niet langer belazeren, of dat nou door de overheid of de media wordt gedaan. Bovendien zijn de sessies van de dr. een lekkere trip door tijd en ruimte!

De dokter was vandaag goed gestemd, geheel en al in kakelbonte hippiekleding, compleet met bandana en veer, bezorgde hij het volgende recept: Voorgerecht: Ry Cooder met 'Bop Till You Drop' een prachtig album, met countryrock, gospelfolk en funkfolk, soms in een mix, schitterend!!!  Daar sluit Alabama3 mooi op aan, moet de dokter gedacht hebben, vandaar van deze acidcountryhouseband 'Exile On Cold Harbour Lane', met daarop de prachtige introductiemuziek van 'The Sopranos', het nummer 'Woke Up This Morning', geniaal mooi!!! Het volgende album is alweer een logisch gevolg van het vorige (ha! ha! ha!): Little Axe met 'Slow Fuse', schitterende space blues, die bij tijd en wijle sterk aan de bluesgigant Howlin Wolf doet denken, met dubs van Adrian Sherwood, genieten maar! Nu verlaat de dokter het pad enigszins met Credit To The Nation en het album 'Daddy always wanted me to grow a pair of wings', vreemde soulbluesfunkhop, mooi vreemd, wel te verstaan!!! Nu we toch al geruime tijd op het psychedelische pad zijn, het album 'Rejoice Rejoice' van Transglobal Underground, een waanzinnig mooi album, je mag dit zonder meer legendarisch noemen, een trip in een trip, genieten duzzz!!! Nu zusters en broeders, als ik gelovig was, zou ik nu zeggen, dat we naar het heilige der heiligen van de psychedelica gaan: het album 'My Life In The Bush Of Ghosts' van Brian Eno & David Byrne, de remix uit 2006 met de mooie extra's, potverdepieleklatsch, is dit goed of godgodvergeten mooi? Jezus wat een album, wahnsinnhaftgeschissen!!
Dat was 't voor deze sessie, tot de volgende en veel plezier!

BRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten